Tack för ditt besök

Vi lånar inte ut nya lån här på Profilkredit. Om du har ett befintligt lån fortsätter det precis på samma sätt som tidigare och med samma villkor som överenskommits med dig i ditt låneavtal.Du kan givetvis fortfarande logga in på dina sidor här och se all information om ditt lån.

Så lånar du

Lånebelopp

Välj hur mycket du önskar att låna

Ansökning

Fyll i låneansökan med dina upplysningar

Signatur

Skriv under ditt låneavtal med BankID

Utbetaling

Ditt lån utbetalas direkt

Låna pengar online

Profilkredit är en svensk kreditgivare, som erbjuder lån till privatpersoner. Profilkredit är ett varumärke under Finans 24/7 Sverige AB. Finans 24/7 Sverige AB är registrerat hos Finansinspektionen.

När du tar ett lån hos Profilkredit accepterar du våra lånevillkor, samt bekräftar lånet med BankID. Du kan inte vara i Kronofogdemyndighetens register. Vi använder oss av Bisnode vid våra kreditupplysningar.

Om du har problem med att betala tillbaka lånet i tid, bör du kontakta vår kundtjänst på 010 – 551 75 15 eller skriva till kontakt@profilkredit.se. Observera att lånet inte kommer att förlängas automatiskt, utan du måste aktivt välja det. Vid överträdelse av lånevillkoren eller vid utebliven återbetalning, kommer du att mottaga påminnelser, samt påminnelseavgift och pålagd ränta.

Betalas inte lånet tillbaka efter påminnelseproceduren kommer ärendet övergå till extern inkasso, där ytterligare omkostnader kommer att tillkomma. Om du som kund fortfarande inte betalar tillbaka, kommer ärendet att gå till Kronofogdemyndigheten.

Profilkredit avråder dig att ta ett lån för att betala tillbaka ett annat lån.

Kundeservice

Vardagar

kl. 09 - 17:00

Telefon

010 - 551 75 15

Vi svarar inom 24 timmar på vardagar

Profilkredit

Profilkredit – Låna pengar

Profilkredit.se är en svensk kreditgivare som verkar under tillsyn av Finansinspektionen. Profilkredit.se är en av de säkraste långivarna på marknaden. Varje månad ger vi många nya lån till nöjda kunder. Ett lån som kan användas till precis vad som helst. Vi har gjort en mycket användarvänlig låneprocess – testa själv i dag.

Användarvänligt att låna och att betala tillbaka

Det är många som vill att det ska vara användarvänligt att låna pengar idag och att det ska var enkelt att betala tillbaka. De flesta får deras lön utbetalt i slutet av månaden, men behovet av extra pengar kan behövas tidigare. Därför kan man via Profilkredit.se låna till det man behöver. Ett extra tillskott i kassan gör att man kan klara sig bättre tills det att man får sin lön. Hos Profilkredit.se går det att låna från 10.000 kr upp till 50.000 kr.

Samarbetspartners

trustly-black

Låna pengar på internet

Internet har blivit den mest populära platsen att ta ett lån på. Det är inte många människor som har tid eller lust till att gå till banken och vänta flera veckor på att ett lån blir godkänt. Alla människor älskar när saker är smidiga. Det kan dock vara en djungel att ta reda på vilket lån som passar dig – hos Profilkredit.se har vi därför gjort det tydligt att förstå, vad som krävs och hur mycket det kostar.

Profilkredit.se
Profilkredit.se

Du kan alltid se de samlade kostnaderna

På alla lånesidor kan du se, vad alla de olika kostnaderna omfattar och vad de samlade lånekostnaderna är. Det tillkommer endast extra kostnader, om du som låntagare inte håller låneavtalet. Det är möjligt att låna pengar hos Profilkredit.se via internet – via PC, Mac, tablet eller Smartphone. Vår enkla låneberäknare och hemsida är optimerad till alla enheter. Testa det redan i dag och få pengarna direkt in på ditt konto så snart du är godkänd.

“Mycket bra. Smidig och snabb hantering. Pengarna på kontot supersnabbt.

Kan rekommendera Profilkredit till alla som behöver pengar snabbt.”

 

Kristian – Jan 26, 2021

Vad använder folk normalt ett minilån till?

Det är stor variation på vad folk använder deras minilån till. För några handlar det om att kunna försköna vardagen. För andra handlar det om plötsliga väsentliga kostnader, som deras vanliga inkomst inte kan täcka under en månad. För några andra, handlar det bara om att de vill ha ett extra tillskott i kassan. Det viktigaste, som gäller för alla tre faktorerna är, att man kan betala tillbaka sitt lån. Betalar man inte tillbaka i tid, så kommer det extra kostnader som gör det hela dyrare och som därmed betyder att det kan ta lång tid att få sin skuld avbetald.

Profilkredit
Profilkredit.se

Spontanitet

Folk tar ofta ett privatlån på grund av att något oförutsett sker. Det är helt naturligt att oplanerade saker händer och att det behövs lite extra kapital för att klara sig. Det är viktigt att det spontat går att ansöka om ett lån för att hantera situationen. Du ska bara vara säker på att du har tillräckligt med pengar kvar när lånet ska betalas tillbaka, det förstår också de flesta.

Resor för den som vill iväg

Många bokar en spontan resa och varje årstid kan locka de resglada. Våren i Paris, sommaren på Mallorca eller en tur till Dubai under vintern. Du kan komma till alla dessa destinationer med ett minilån från Profilkredit.se. Det kostar inte speciellt mycket att flyga runt i världen och få riktig fina upplevelser. ”Att resa, är att leva”. Det handlar om att leva livet. Man ska leva efter sin förmåga, men även om lönen först kommer om någon vecka, kan man fortfarande boka när man ser ett bra reseerbjudande.

Profilkredit.se
Profilkredit.se

Den senaste tekniken

Elektronik till hemmet – exempelvis telefoner, datorer, iPads, diskmaskiner och den typen av utrustning är också något som ett minilån kan nyttjas till i stor grad. Det gäller även för den teknik som det hela tiden kommer nytt av t.ex. mobiltelefoner och datorer. Varför ska man behöva vänta för att köpa en ny iPhone? Hos Profilkredit kan man låna precis det belopp man önskar (max 50.000 kr.), precis när man önskar. Efter det är det bara att köpa telefonen. När lönen senare kommer in på kontot kan du betala tillbaka lånet igen.