Billiga lån

Letar du efter billiga lån? - Låna pengar till det du vill ha

Vi på Profilkredit erbjuder dig Sveriges bästa priser för små konsumentlån. Ett litet lån kan vara en stor hjälp till vardagen, och med oss kostar det inte en förmögenhet att låna pengar. Lånet kan anpassas efter dina behov och du påverkar beloppet samt ifall du vill delbetala eller inte. När du får pengarna på ditt konto kan du använda dem till vad du vill. Våra billiga lån kan hjälpa dig uppnå dina mål samt stabilisera ekonomin för månaden. Budgeten kanske inte alltid räcker och ekonomin kan vara under press med oförutsedda räkningar. Här kan ett konsumentlån vara användbart och garantera att du kan betala i tid för att senare betala tillbaka när ekonomin är stabil.

Billiga lån – Vad ska du vara medveten om?

Om du redan börjat leta efter billiga lån har du säkert sett att det finns hundratals olika erbjudanden. Det kan vara svårt att hitta ett bra erbjudande. En av de första sakerna du borde hålla utkik efter är uppläggningsavgiften. Om du gör en ansökan om ett lån hos en bank kommer det oftast innehålla en hög uppläggningsavgift. Bara den avgiften kan motsvara 50 % av värdet av lånet. Därför är det viktigt att hålla koll på hur den avgiften ser ut, eftersom det är enbart grundkostnaderna och bara det kan vara dyrt. Exempelvis, ifall du tar ett lån på 6 000 kr och uppläggningsavgiften är 3 000 kr så har man plötsligt en skuld på 9 000 kr trots att man enbart lånat 6 000 kr.  

Var uppmärksam på räntorna vid ansökan av ett lån

Något annat du behöver vara medveten om är räntorna. Räntan ska inte vara för hög i förhållande till lånebeloppet. Det är viktigt att du överväger hur länge du kommer att betala tillbaka lånet, eftersom räntan på lånet kommer gälla tills du betalat klart lånet. Dessa saker behöver du hålla koll på när du tar ett lån. Till exempel är det inte lönt att ta ett lån med låg ränta när grundkostnaderna är höga. 

Så hittar du det bästa lånet

En av de viktigaste faktorerna att tänka på är att hitta ett lån med hög ränta, låga grundkostnader och kort återbetalningsperiod. Då behöver du inte betala ränta länge och så sparar du pengar. Det kan vara allt från avgifter till betalning, uppläggning m.m. Det är även viktigt att komma ihåg att när man ska ta ett lån att inga banker eller låneleverantörer har råd att inte ha ränta eller avgifter. Ifall du tänker smart kan du enkelt hitta det billigaste lånet. 

Låna pengar i större eller mindre belopp

När du ansöker om ett billigt lån hos oss kan du använda pengarna till det du önskar. Vi kommer inte fråga vad pengarna är till för, oavsett ifall det är ett större eller mindre belopp. Du får en översikt över hur lånet kommer se ut och du kommer enkelt att kunna se vad hela återbetalningsbeloppet blir, oavsett hur mycket du vill låna. Profilkredit erbjuder lån från 10 000 kr till 50 000 kr, så du lånar det belopp du behöver. Beloppet och återbetalningsperioden är beroende på hur hur länge du vill betala tillbaka lånet, men det är i första hand uppdelat i 24 månader. Vill du lösa in lånet innan är det inte några problem. Oavsett så kommer du få en översikt på de övriga kostnaderna utöver lånet.

Sveriges billigaste lån

På Profilkredit erbjuder vi dig ett billigt lån så det inte kostar mycket pengar att stabilisera ekonomin i tuffa perioder. I mitten av månaden kan det hända att konto tömts och att man behöver lite extra hjälp för att klara sig igenom månaden. Därför erbjuder vi billiga lån, och det är enkelt att ansöka efter ett billigt lån hos oss.

Ta ett billigt lån genom BankID

För att kunna ta ett lån hos Profilkredit behöver vi lite information om dig. Du kan ansöka om lånet online via din dator, telefon eller surfplatta. Vid låneansökan ska du ange några personuppgifter och legitimera dig med BankID. Det är enkelt snabbt och säkert att göra ett lån hos Profilkredit. Varje gång man ansöker efter ett lån hos oss måste du legitimera dig med BankID. Detta bidrar till att öka säkerheten för både dig och oss. När vi använder BankID kan vi försäkra oss att vi lånar ut pengar till rätt person. Samtidigt kan du försäkra dig om att din personliga information ges till en pålitlig låneleverantör. Ifall du vill ansöka om ett billigt lån hos oss behöver du ha din BankID redo.

Hos oss får du bra service och kompetent rådgivning

Möjligheterna med att låna pengar är många och stora, och det är viktigt att välja lån som passar de behov du har. Därför är vi alltid tillgängliga för dig om du behöver råd innan du tar ett lån. Vi vill hjälpa dig fatta rätt beslut så du kan utnyttja det billiga lånet till fullo.

Få ett billigt lån redan idag

Ett behov av extra pengar kan uppstå plötsligt och därför erbjuder Profilkredit en snabb och enkel service. Redan idag kan du ansöka om ett billigt lån och få åtkomst till pengarna som snarast.

Billiga lån – Du kan spendera pengarna som du vill

När du tar ett billigt lån hos Profilkredit frågar vi inte vad du planerar att spendera pengarna på. Så fort du får pengarna till ditt konto är du fri till att spendera pengarna på vad du vill. Du kan använda dem för att resa, betala räkningar eller köpa en present.

Dina krav på lånet bestämmer priset

Hur mycket du behöver låna bidrar till hur du betalar lånet. Ifall du vill låna ett stort belopp på kort sikt kommer kostnaderna att vara låga. Om du vill att återbetalningsperioden ska förlängas kommer kostnaderna höjas. Dina krav på lånet bestämmer priset på ditt lån.  

Billiga lån – Få en tydlig översikt över ditt lån

På Profilkredit vill vi göra det enkelt och tydligt för dig att se hur ditt lån kommer se ut. Därför har du möjlighet att testa olika belopp på vår lånekalkyl. Så vet du säkert hur mycket lånet kommer kosta dig och när du ska betala tillbaka. Detta gör ihop ett så billigt lån som möjligt som passar dina behov.

Våra billiga lån ger mer frihet i vardagen

Ifall du har en instabil ekonomi kan ett billigt lån vara sättet att få större frihet i vardagen. Ibland måste man tacka ja till en upplevelse och att ta ett billigt lån kan vara sättet man får den erfarenheten. Ett billigt lån kan ge dig tillgång till en summa pengar som du kan spendera på precis vad du vill.

Så får du ihop ekonomin

Ett lån får inte tas bara för att du ska kunna ha pengar i kontot, ett lån tas för att användas till något som du inte har råd med. Profilkredit vill erbjuda dig ett enklare alternativ med våra lån. När du fortfarande letar efter ett billigt lån är det också viktigt att överväga vad du behöver låna, hur mycket pengar du ska låna och när du har möjlighet att betala tillbaka. Är du i en situation där du fått lite mindre i lön än vanligt eller en oväntad utgift kan detta vara ett bra alternativ. Du måste bara vara säker att pengarna kommer betalas tillbaka snart.

Vilken lösning är bäst för dig när du letar efter ett billigt lån?

Här är en liten sammanfattning av vad du behöver veta om:

Lånet

1.  Grundläggande kostnader
2.  Ränta
3.  Avgifter
4.  Säkerhet
5.  Återbetalningsperiod

Dig själv

 1. Hur mycket pengar borde jag låna?
 2. Vilken månadskostnad kan jag betala? 
 3. När ska jag använda dem?

Ifall du överväger dessa saker är du på väg att hitta det billigaste lånet!

Billiga lån – Vilka alternativ har du?

Det finns en mängd möjligheter när du letar efter lån online. Men ifall du vet vad du vill ha, blir processen betydligt lättare att hitta det perfekta lånet för dig. På Profilkredit erbjuder vi lån från 10 000 kr till 50 000 kr. Uppläggningsavgiften ligger på 395 kr och våra räntor är låga. Ifall du vill betala tillbaka lånet efter 2 månader är det upp till dig. Lånet är en delbetalning på 24 månader men du har möjlighet till att lösa det när som helst under avbetalningsperioden. För att försäkra dig om att lånet är helt säkert använder vi oss av BankID för att legitimera dig identitet. På ditt konto på Profilkredit kan du även följa processen på ditt lån.

En flexibel återbetalningsperiod på alla billiga lån

Som lånegivare vill vi på Profilkredit att du anpassar vårt billiga lån så gott som möjligt efter dina egna behov. Därför kan du välja ifall du vill betala tillbaka lånet efter 4 månader eller delbetala under 24 månader. Hur man väljer att betala tillbaka är oftast beroende på när man får sin nästa inkomst och hur den ser ut. Ifall man lånat ett lågt belopp kan det vara bättre att betala tillbaka hela lånet under en månad. Om man lånat ett större belopp kan det vara lättare att dela upp lånet under hela återbetalningsperioden, 24 månader. Beloppet du blir beviljad beror på hur ens inkomst ser ut och vad som kommer passa dig bäst.

Få råd till att göra en investering

Med en återbetalningsperiod där du kan välja ifall du vill lösa in lånet eller delbetala under 24 månader ger vi dig möjligheten att låna pengar när du vill investera i något. Till exempel kan du låna pengar i mitten av månaden när pengarna brukar ta slut för att investera i något speciellt. De pengar du har lånat, kan du betala tillbaka under en månad när du har pengar i ditt konto igen eller delbetala lånet. Det är viktigt att komma ihåg att lånet blir billigare ifall man betalar tillbaka snabbt. 

Effektiv ränta – Få en översikt över hela återbetalningsbeloppet

En sak att leta efter när man vill ta ett lån är att kolla hur den effektiva räntan ser ut. Den effektiva räntan visar vad det totala återbetalningsbeloppet kommer vara. Baserat på hur den ser ut visar det dig hur billigt lånet kommer vara. På Profilkredit får du en tydlig översikt på hur lånet kommer se ut och kosta dig. Profilkredit erbjuder dig ett billigt lån med en tydlig översikt över alla kostnader.

Ansök om ett lån ifall du är minst 21 år

Hos Profilkredit kan man ta ett lån hos oss från att du är 21 år. Man kan ta ett lån från att man är 18 men för att höja säkerheten för din och vår skull har vi höjt åldersgränsen till 21 år. Om du är över 21 år gammal och har en stabil inkomst kan du ansöka om ett lån hos oss

Vad händer vid brutet avtal?

I vissa fall kan man inte betala tillbaka lånet, i såna fall så skickar vi på Profilkredit en påminnelse. Är lånet fortfarande inte betalat tillbaka så skickar vi två påminnelser till. Ifall lånet fortfarande inte är återbetalat så skickar vi fallet till ett externt inkassobolag som sköter resten.