dator

Behöver du en ny dator? Profilkredit ger dig råd

Att köpa en ny dator är en djungel. Det finns många olika märken och leverantörer, dyrare och billigare alternativ. Hur ska du tänka? Vi har samlat ihop våra tips inför ditt stora och dyra datorköp.

Så gör du för att få ett lyckat datorköp

  • Research -Vad ska du använda din dator till?
  •  Använder du stora program -Hur stor processor behöver din nya dator?
  • Jämför olika modeller och märken -Ibland är inte alltid den dyraste datorn den bästa för dig.
  • Gå till en butik och få hjälp -Fråga om hjälp av personal, de kan hjälpa dig att få fram det bästa alternativet för dig.
  • Glöm inte att undersöka andrahandsmarknaden -Det kan hända att du hittar välfungerande och nya datorer på andrahandsmarknaden. En dator har ett lågt andrahandsvärde men kan fortfarande vara lika bra som en nyinköpt. Glöm inte att ha koll på garantin.
  • Jämförpriser och se på aktuella erbjudande -Glöm inte att undersöka om det finns bra erbjudande.

Delbetala din nya dator hos profilkredit

Det kan hända att din dator går sönder och du inte har sparade pengar till en ny. En dator är dyr och oftast behöver man lägga ner mycket pengar för att få en bra och välfungerande. Hos profilkredit kan du låna pengar och delbetala din dator, oavsett om du väljer att köpa en ny eller köper på andrahandsmarknaden.

Läs vår FAQ och skicka in din ansökan idag

Du behöver inte leva med trasiga skärmar eller kablar. Läs vår FAQ för eventuella frågor och skicka iväg din ansökan redan idag! Du får du svar direkt och kan redan idag köpa dina nya dator.

Enkel ansökningsprocess

Vi har gjort processen enkel för dig. Om du är över 20 år och har en stabil inkomst, utan några betalningsanmärkningar, har du möjlighet att ansöka om lån hos profilkredit.se. Du behöver endast gå in på vår hemsida och påbörja din ansökan. Ansök redan idag och få utbetalning till konto på några få minuter.

Ta ett minilån hos Profilkredit

Att ta ett lån är ett stort och viktigt beslut. Därför ska du för din egen skull, överväga om det är rätt lösning för dig. Kom ihåg att du inte ska ta ett lån om du inte har möjlighet att betala tillbaka.

Om du är osäker på om du ska ta ett lån eller inte, kan du alltid kontakta vår kundservice. Vi kan ge dig råd och vägledning för om du bör ta ett lån eller inte.

Nöjda kunder hos profilkredit?

Här här kan du läsa om våra kundomdömen.