dator

Behöver du en ny dator? Profilkredit ger dig råd

Det kan vara svårt att hantera studier eller jobb utan teknologi. Ifall du behöver en ny dator, telefon eller någon annan sorts hjälpmedel kan vi hjälpa dig. Du kan ansöka om ett lån upp till 25 000 kr och delbetala lånet under 24 månader eller lösa det när som helst. Då kan du välja mellan att köpa en ny dator eller en äldre modell och använda resterande av lånet till något annat.

Billigt, enkelt och säkert när du lånar med Profilkredit

På Profilkredit frågar vi inte om din avsikt med lånet. Så länge du möter våra lånevillkor så kan du låna hos Profilkredit. På Profilkredit har vi gjort processen enkel, snabb och uppriktig för kundernas trygghet.

Läs vår FAQ och skicka in din ansökan idag

Du behöver inte leva med trasiga skärmar eller kablar. Läs vår FAQ för eventuella frågor och skicka iväg din ansökan redan idag! Då får du svar direkt och kan då fundera på vad du ska spendera pengarna på.

Uppfyll dina drömmar enkelt, snabbt och tryggt

Vi har gjort processen enkel för dig. Om du är över 20 år och är säker på att du är ekonomiskt stabil och kan betala tillbaka ett lån, då är ett lån för en ny dator den perfekta lösningen för dig. Ansök nu och få åtkomst till pengarna direkt så du kan fokusera på studierna eller jobbet ordentligt med din nya dator. I slutändan bestämmer du själv vad pengarna går till.

Ta ett minilån hos Profilkredit

Ett minilån är en bra lösning när du vet att du kan betala tillbaka lånet snabbt. Du behöver inte betala för något möte eller tänka på hur du ska ta dig till banken. Vi hjälper dig stabilisera din ekonomi så du klarar dig igenom månaden. Kom ihåg att du inte ska ta ett lån du inte kan ta tillbaka. Hos Profilkredit kan du låna upp till 25 000 kr ifall du uppfyller våra lånevillkor.