glasögon

Ha råd med nya glasögon

Många människor upplever huvudvärk ifall att synen har blivit försämrad eller om man inte bär sina glasögon. Detta beror på att man överanstränger ögonen. Det brukar leda till att majoriteten får allvarlig huvudvärk som är svår att bli av med. Om din huvudvärk har ökat, bör du undersöka dig så fort som möjligt så det inte blir värre.

Kan dålig eller nedsatt syn orsaka huvudvärk?

Känner du tryck i ögonen, att ditt huvud dunkar eller att du har ont i halsen? Det finns flera olika symtomer på huvudvärk. För vissa är detta ett problem som enkelt kan lösas med en smärtstillande tablett, sedan finns det andra som måste vänta på att smärtan ska släppa. Känner du av en liknande smärta rekommenderar vi att gå till en optiker och kontrollera din syn. Många som lider av huvudvärk kan bli av med smärtan enkelt genom att kontrollera synen hos en optiker. Har du några synfel kan glasögon underlätta din smärta.

Gör ett gratis syntest hos en optiker

Det skadar aldrig att kontrollera din syn. Vill du försäkra dig om din syn så erbjuder många optiker gratis syntest.

Ha råd med nya glasögon

Faktum är att ett par bra glasögon inte ska behöva kosta så mycket. Köper du glasögon hos en optiker kan de kosta från 1.000 kr till 10.000, om man vill ha märkesglasögon. Profilkredit är redo att hjälpa dig att kunna köpa glasögonen som passar dig bäst.

När du tar ett lån hos Profilkredit kan vi erbjuda dig 10.000 kr upp till 50. 000 kr som du får åtkomst till direkt. Oavsett om du använder lånet till glasögon eller solglasögon, så är det helt och hållet upp till dig vad du väljer att lägga pengarna på. Ansök om ett lån här och köp dina glasögon direkt!

Du ansöker efter ditt snabblån direkt och utan att behöva ställa någon säkerhet. Du måste vara minst 20 år gammal och inte registrerad hos Kronofogden, du kan läsa våra lånevillkor här. Ansök nu och få ditt lån direkt!