Pluggar du inför körkortet? Profilkredit ger dig råd

Ett körkort är ett av de viktigaste stegen mot vuxenlivet. Du kanske drömmer om att flytta ut från småstaden du bor i eller så behöver du ett körkort till ditt drömjobb? Drömmer du om ett körkort? 

Drömmer du om ett körkort? 

Tyvärr så brukar det vara ganska dyrt att ta körkort och det är inte alla som har råd med det. Det finns flera lånealternativ, t.ex. så erbjuder vissa körskolor finansiering. Beroende på din personliga ekonomi kan det vara en bra idé att jämföra dina möjligheter.

Vad kostar ett körkort?

Körkortet kan kosta allt mellan 5 000 kr och 15 000 kr. Man köper oftast ett paket och får ett x antal lektioner samt uppkörning och teorin inkluderad. Ibland kan man delbetala beloppet men för det mesta så ska man betala hela paketet på en gång vilket kan vara svårt för de flesta. Det kan även uppkomma dolda kostnader som första hjälpen eller motorcertifikat. Detta kostar oftast mellan 400-600 kronor.

Finansiering för körkort

Profilkredit kan hjälpa dig när du behöver ett körkort. Vi kräver dock att du är 20 år och uppfyller våra lånevillkor. Du får åtkomst till dina pengar så fort låneansökan har godkänts och då kan du använda det till körkortet eller vad du än vill.

Ett minilån är en bra lösning ifall du kan betala tillbaka lånet snabbt. När du lånar från Profilkredit kan du låna från 10 000 kr till 50 000 kr. Då kan du motarbeta några eventuella finansiella problem.

Lån till personer under 20 år

Ifall du är under 20 kan vi tyvärr inte låna ut pengar till dig. Läs mer om våra vanliga frågor och kontakta oss för att få mer information.