Kredit

Är du i behov av kredit? – skaffa kredit till dig och dina önskemål

Kredit kan vara nödvändigt i många fall. När ekonomin är stram och du vill investera kan det finnas ett behov av att få tillgång till snabba pengar. På Profilkredit kan vi hjälpa dig att få tillgång till allt från 10 000 till 50 000 kronor med ett kortsiktigt lån. Vi hjälper dig gärna så att du har kredit till att investera i de perioder när du behöver det. I många fall kan det vara svårt att ha råd att investera i mitten av månaden och då kan vi hjälpa till med ett lån som ger dig möjlighet att få råd. Tanken med att få kredit hos oss kan vara att få råd under svåra perioder och betala tillbaka under de perioder då du har råd igen. Detta ger dig friheten att inte behöva vänta tills du får lön för att investera.

Så får man kredit hos Profilkredit

Vi på Profilkredit vill göra det enkelt att ta kredit. Lånet hos oss kan tas online via din smartphone, surfplatta eller dator. Vi vill göra det enkelt för dig att låna pengar och vi behöver bara den nödvändigaste informationen från dig. För att ansöka om lån måste du lämna dina personuppgifter i form av namn, personnummer, kontoinformation, telefon och e-post. Dessutom behöver vi en kort inblick i dina månatliga utgifter. Med denna information kan du ansöka om att ta ett lån, och vi gör därefter en kreditvärdering. När du ansöker måste du logga in med ditt BankID så att vi kan vara säkra på att vi betalar pengarna till rätt person.

Vi erbjuder Sveriges bästa online-lån

Som långivare är vi på Profilkredit mycket engagerade i att erbjuda Sveriges bästa online-lån. Vi har gjort det enkelt och säkert att låna pengar på nätet, och vår höga säkerhet och våra bra priser gör det möjligt för oss att erbjuda Sveriges bästa lån.

Bra och konkurrenskraftiga priser

På Profilkredit erbjuder vi kredit för att alla ska kunna ha råd att investera även i sämre tider. Vi anser inte att det ska kosta en förmögenhet att låna pengar, och därför vill vi gärna ha bra och konkurrenskraftiga priser. Vi vill ge dig ett lån med en attraktiv ränta, utan dolda avgifter och med en överskådlig löptid. Det är därför du får en tydlig överblick av vad lånet kommer att kosta dig och när det ska återbetalas.

Du får pengarna redan idag

Snabb tillgång till pengar kan vara nödvändigt om du behöver investera innan ett bra erbjudande löper ut. Att snabbt få tillgång till pengar kan i vissa fall spara dig pengar, eftersom du kan köpa vid bästa möjliga tidpunkt. Om du vill köpa en produkt till ett bra pris kan du behöva köpa vid en viss tidpunkt. Det är därför vi Profilkredit erbjuder enkel och snabb tillgång till kredit så att du kan handla under erbjudandeperioden. Om alla villkor är uppfyllda kan du få pengarna redan idag.

Få den kredit du behöver

När du ansöker om kredit hos oss har du goda möjligheter att skräddarsy lånet efter dina behov. Lånebelopp och lånetider kan ordnas efter dina behov, och här kan din investering och din egen ekonomi spela en roll. Beloppet bestäms av vad du behöver köpa, och löptiden beror på när du åter har råd att betala tillbaka lånet. Hos oss kan du sätta ihop den kreditlösning som bäst passar dina behov.

Du kan använda pengarna hur du vill

När pengarna kommit in på ditt konto kan de användas hur du vill. Pengarna är dina, och du kan använda dem på vad du än vill köpa. Att ta kredit kan vara ett sätt att leva ut sina drömmar, men det kan också vara ett sätt att få vardagen att bli enklare. Om bilen är på verkstaden kan det vara trevligt att ha pengar till att omedelbart betala räkningen.

Hög säkerhet och en enkel väg till kredit

Säkerhet och viktigt när pengar byter ägare. Därför måste alla som lånar pengar från oss logga in med BankID så vi kan vara säkra på att vi betalar pengarna till rätt person. Dessutom kan vi även se till att det inte går att låna pengar i någon annans namn. Det tar inte många minuter att fylla i den information vi behöver, och du kan snabbt logga in med ditt BankID och ansöka om kredit hos oss.

Hur gammal måste jag vara för att få kredit

Med pengar kommer även ansvar. När man tar ett lån kan det få allvarliga konsekvenser om du spenderar pengarna och glömmer att betala tillbaka dem. Därför har vi på Profilkredit satt en 20-årsgräns för att få kredit hos oss. Därmed inte sagt att personer under 20 år inte kan ta ansvar, men de kan lättare frestas att spendera pengar utan att tänka på följderna. Om ett lån missköts kan det leda till registrering hos kronofogden och det kan göra att det kan bli svårt att låna pengar i framtiden. Vår åldersgräns på 20 år bör därför ses som ett skydd för våra konsumenter.

Det är enkelt att ansöka om kredit, och vi har lånegaranti

En ansökan om kredit kräver inte mycket. På Profilkredit behöver vi bara dina personuppgifter, och du måste därefter logga in med ditt BankID när du ansöker. Vi bearbetar sedan din ansökan snabbt så att du kan få svar på om du kan få kredit hos oss. I många fall erbjuder vi lånegarantier så att du kan vara säker på att du kan låna pengar från oss.

Varför ta ett lån hos oss

På Profilkredit har vi Sveriges bästa priser på kredit och vi erbjuder en hög säkerhetsnivå när du registrerar ett lån. Vi garanterar att pengarna kommer att hamna i rätt händer, och när du tar emot pengarna är det upp till dig hur du vill använda dem.

Lånet kan anpassas efter ditt behov

Det kan finnas olika behov för hur mycket pengar du behöver låna. Därför har vi gjort det enkelt för dig att sätta ihop ett lån som passar just dina behov. Hos oss kan du som befintlig kund låna allt från 10 000 upp till 50 000 kronor, och du kan själv välja lånets löptid. När du tittar på det belopp och den löptid som passar dig bäst, får du en tydlig överblick över vad lånet kommer att kosta.

Du får en tydlig överblick över ditt lån

När du har ansökt om kredit vill vi gärna att du har en fullständig överblick över vilket avtal som har slutits. Innan du ansöker om lånet får du en tydlig och kortfattad översikt över hur mycket pengar du lånar, vad som ska återbetalas och när det ska betalas tillbaka.

Vi ser fram emot att välkomna dig till Profilkredit. Du kan läsa mer om våra Snabblån här, eller så kan du gå direkt till vårt ansökningsformulär här.