Tack för ditt besök

Vi lånar inte ut nya lån här på Profilkredit. Om du har ett befintligt lån fortsätter det precis på samma sätt som tidigare och med samma villkor som överenskommits med dig i ditt låneavtal. Du kan givetvis fortfarande logga in på dina sidor här och se all information om ditt lån.

“Mycket bra, smidig och snabb hantering…
Mycket bra. Smidig och snabb hantering. Pengarna på kontot supersnabbt. Kan rekommendera Profilkredit till alla som behöver pengar snabbt.”

– Kristian  // 26 jan. 2021

Låna pengar idag

Du vet aldrig när olyckan är framme eller när du plötsligt befinner dig i en situation där du behöver låna pengar samma dag. Om du behöver låna pengar idag finns det långivare som är beredda att betala ut pengar direkt när ditt behov uppstår. Trots en ordnad ekonomi så kan man faktiskt hamna i en situation då ett sms lån är den bästa lösningen. Men givetvis innebär det alltid en risk att låna pengar. Det finns några saker att tänka på om du behöver låna pengar idag, vi har sammanställt de här åt dig för att hjälpa dig på traven.

innehållsförteckning

Låna pengar med utbetalning samma dag

Med teknikens framfart har möjligheterna för snabba utbetalningar vuxit. Om du behöver låna pengar med utbetalning samma dag så finns den möjligheten, tack vare mobilt bank-ID. Om du är i behov av att låna pengar med utbetalning samma dag är det antagligen för att ett akut behov har uppnått. Då är det skönt att veta att det finns långivare som erbjuder den tjänsten. Idag går ett snabblån mycket fortare än för bara några år sedan, tack vare de snabba betallösningar vi har idag. Förr behövde du ofta vänta flera dagar på att få pengarna till kontot men idag kan du låna pengar med utbetalning samma dag.

Smslån eller snabblån

Det som förr kallades för sms lån kallas i regel idag för snabblån. Innan personlig identifiering via mobilt Bank-ID uppfunnits användes mobilnumret som en slags garant. Problemet är bara att sim-kort inte alltid är kopplade till låntagaren och utan personlig identifikation står bankerna delvis utan skyddsnät. Tack vare mobilt BankID kan du idag låna pengar och dessutom få pengarna direkt. Idag kan du ansöka om ett snabblån utifrån samma princip som ett sms lån. Du fyller i några korta frågor, identifierar dig med ditt mobila bank-ID och vips, så är pengarna på ditt konto. Är du i behov av pengar nu? Ett sms lån eller snabblån om du ska låna pengar idag är ett bra alternativ. Både sms lån och snabblån erbjuder utbetalning samma dag och principen är densamma. Att kunna identifiera sig med mobilt bank-ID är en trygghet, både för dig som låntagare och för långivaren.

låna pengar i dag

Låna pengar idag just NU, utbetalning dygnet runt

Plötsligt händer oväntade saker. Om du till exempel bor i hus uppstår det ofta situationer då du behöver tillgång till pengar på direkten. Så om du behöver låna pengar idag, just NU, med utbetalning dygnet runt så finns den möjligheten. Det är svårt att förutspå när man kommer befinna sig i en situation där man behöver låna pengar, men det kan vara skönt att veta att möjligheten finns. Det finns långivare som betalar ut pengar närsomhelst på dygnet så att du kan känna dig trygg om olyckan är framme. Ett sms lån kan täcka allt från vattenläckor till bilhaveri i väntan på försäkringspengarna, eller den där resan eller erbjudandet du sneglat på tills lönen kommer. Så länge du vet att du kan betala tillbaka kan du låna pengar med snabb utbetalning.

Viktigt att tänka på om du vill låna pengar idag

Att låna pengar och få utbetalningen direkt är smidigt nu för tiden, men det finns några saker som är viktigt att tänka på om du vill låna pengar idag. De pengar du lånar är ju givetvis bara ett lån och du behöver ha en återbetalningsplan innan du ansöker om ett sms lån. Att låna pengar idag är enkelt och utbetalningarna sker snabbt, men med det kommer även ett ökat ansvar hos låntagarna. Genom att ha en tydlig plan undviker du att hamna i ekonomiskt trångmål.

Många banker ställer krav på fast inkomst för att få låna pengar på momangen via sms lån, men en del långivare nöjer sig med enbart en deklarerad inkomst. Kravet på inkomst finns för att säkerställa att du både kan betala tillbaka lånet i sig, men också räntan som tillkommer. Räntan varierar från långivare till långivare. Se till att du är fullt införstådd med vad räntan för just ditt lån blir innan du ansöker om sms lån.

Endast du som låntagare är fullt insatt i din egna ekonomiska situation och därför är det ditt ansvar att låna pengar med viss förbehållsamhet. Trots en ordnad ekonomi kan situationer uppstå då du behöver låna pengar samma dag. Det viktigaste är att ha en tydlig återbetalningsplan. Många långivare hjälper till med att lägga upp en skräddarsydd återbetalningsplan så att du kan känna dig trygg.

Våra krav för att få låna pengar idag

Vad är då kraven för att få låna pengar idag? Här är listan:

Har du frågor, eller något du inte kan hitta svaren på?

Hos Profilkredit.se kan du låna upp till 50.000 kr under 24 månader. Du kan ta ditt första lån hos Profilkredit, så länge du har fyllt 21 år och inte finns i Kronofogdens register.

Vi använder oss av Bisnode för att få hjälp att kreditvärdera våra kunder.

När du ansöker om ett lån, värderar vi med detsamma om du kan ta ett lån hos Profilkredit. Om du blir godkänd så mottar du ett e-mail med dina lånedokument samt lånevillkor. När du blivit godkänd blir pengarna direkt överförda till det kontonummer du har angivit.

Har du inte gjort färdigt processen, kommer ansökan att bli annullerad efter några dagar. Om du har signerat med BankID, men inte fått beloppet utbetalt så kontakta oss vänligast på kontakt@profilkredit.se

– Du ska vara minst 21 år och myndig.
 
– Du ska ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige.

– Du ska ha en aktiv e-mail adress.

– Du ska ha ett Bankkonto.

– Du får inte ha några betalningsanmärkningar från de 12 senaste månaderna, men äldre går bra.

– Du får inte finnas i Kronofogdens register.

– Du får inte vara över 67 år.