Tack för ditt besök

Vi lånar inte ut nya lån här på Profilkredit. Om du har ett befintligt lån fortsätter det precis på samma sätt som tidigare och med samma villkor som överenskommits med dig i ditt låneavtal. Du kan givetvis fortfarande logga in på dina sidor här och se all information om ditt lån.

“Mycket bra, smidig och snabb hantering…
Mycket bra. Smidig och snabb hantering. Pengarna på kontot supersnabbt. Kan rekommendera Profilkredit till alla som behöver pengar snabbt.”

– Kristian  // 26 jan. 2021

Låna pengar direkt med kreditupplysning?

Har olyckan varit framme? På Profilkredit vet vi att situationer kan uppstå där man behöver låna pengar samma dag. Att låna pengar samma dag utan en sedvanlig kreditupplysning kan vara den bästa lösningen för dig i en akut situation.

Men vad är en kreditupplysning och vad innebär det att låna pengar utan? De allra flesta långivare går via ett och samma kreditupplysningsbolag för att säkerställa låntagarnas kreditvärdighet. På Profilkredit erbjuder vi lån via ett externt kreditupplysningsföretag, vilket kan vara fördelaktigt om man redan har många kreditupplysningar.

Vi på Profilkredit finns här för att hjälpa dig. Hos oss kan du enkelt låna pengar med bara några klick.

innehållsförteckning

Hur lånar man pengar direkt samma dag och enkelt?

Är du i plötsligt behov av pengar direkt på kontot? På Profilkredit har vi jobbat hårt för att göra det enkelt för dig att låna pengar, men vi är också måna om våra kunders trygghet och säkerhet. Därför får man till exempel en tydlig överblick över sina lån på “Mina sidor”. På det viset ger vi våra kunder goda förutsättningar att sköta återbetalningen i tid och undvika att hamna i ekonomisk knipa.

När du vill låna pengar behöver du först registrera dig hos oss på Profilkredit. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver vi då ett telefonnummer och en mailadress till dig. För oss är din ekonomiska säkerhet viktig, därför kräver vi också mobilt BankID så att ingen annan ska kunna ta ett lån i ditt namn. Efter att du signerat med BankID gör vi en kreditupplysning via ett externt kreditvärderingsbolag.

Som ett ytterligare steg i vårt arbete att erbjuda säkra lån måste du själv godkänna lånet innan vi beviljar det. Detta gör vi för att båda parter ska känna sig trygga i avtalet. Så fort du godkänt lånet för vi över pengarna till det kontonummer du angivit. Om du har någon av de vanliga svenska bankerna finns pengarna på ditt konto så fort du godkänt låneavtalet. På Profilkredit kan du låna pengar till vad du än behöver.

Slutligen använder vi dina registrerade kontaktuppgifter till att skicka hjälpsamma påminnelser när lånet ska betalas in så att du kan fokusera på annat.

låna pengar direkt

Hur mycket pengar kan jag låna direkt

Det kan vara svårt att veta hur stort lån man ska ansöka om, därför är det extra viktigt att göra en noggrann uträkning på förhand. Tumregeln är att inte låna mer än du behöver, och inte låna mer än du kan betala tillbaka. Men hur mycket pengar kan du låna? På Profilkredit är vårt tak 50 000 kronor per lån. Hur mycket du får låna beror på din inkomst och din kreditvärdighet. Detta ser vi över i samband med din låneansökan.

När får jag utbetalning?

På Profilkredit går det väldigt fort att få pengarna utbetalda. Så fort låneansökan är godkänd betalar vi ut pengarna. Beroende på vilken bank du har finns pengarna på det angivna kontonumret antingen direkt eller inom 1-2 vardagar. Ansöker du om ett lån hos oss mellan den 1:a – 15:e i månaden får du din första utbetalning den 27:e samma månad. Om du tar ett lån mellan den 15:e – 31:a i månaden betalas lånet ut den 27:e nästkommande månad. Om du är i behov av ett lån idag kan vi på Profilkredit hjälpa dig.

Låna pengar direkt med låg ränta

Cirka 2 miljoner svenskar har idag någon form av konsumtionslån. Det är alltså inte alls ovanligt att vi ibland befinner oss i behov av att låna pengar direkt. På Profilkredit förstår vi att det kan vara skönt att betala tillbaka i sin egen takt och utan nära omgivningens inblandning.

Men kan man låna pengar samma dag med låg ränta? Ett kvickt lån kommer alltid ha högre ränta än ett vanligt lån, men förutsatt att din kreditvärdighet ser OK ut så kan vi på Profilkredit ändå erbjuda förmånliga alternativ. Ett lån på till exempel 20 000 kronor hos oss ger en månadskostnad på 1.282 kronor över 24 månader. Givetvis är det också så att ett högre lån över en längre period är dyrare än ett lägre lån över en kortare period.

Det viktigaste att tänka på när det kommer till att låna pengar är att ha en solid plan för att betala tillbaka. Till skillnad från en bank kommer vi på Profilkredit inte fråga dig vad ditt lån ska gå till. Men vi avråder dig såklart från att ta ett snabblån för att betala ett annat.

Vad behöver du för att kunna låna pengar direkt

för att kunna låna pengar behöver du först uppfylla några kriterier. En av de viktigaste delarna är såklart att vara säker på att du kommer kunna betala tillbaka. Men utöver det finns följande krav för att låna pengar på direkten på Profilkredit:

Du behöver vara minst 21 år och max 67 år.

Du behöver ett svenskt personnummer och folkbokföringsadress.

Du behöver en aktiv mailadress och ett svenskt mobiltelefonnummer.

Du ska ha en regelbunden inkomst.

Du behöver ett bankkonto.

Du ska ha e-legitimation såsom BankID.

På Profilkredit har vi gjort det smidigt att låna pengar kvickt . Om du uppfyller ovanstående krav är det fritt fram att gå till vår enkla ansökan. Efter din registrering fyller du i dina personliga uppgifter, sen är det bara att bekräfta hur mycket du vill låna. Vi gör därefter en kvick kreditupplysning och om allt ser OK ut betalar vi ut pengarna direkt. Om du är i behov av ett lån med pengar direkt kan vi på Profilkredit hjälpa dig

Har du frågor, eller något du inte kan hitta svaren på?

Hos Profilkredit.se kan du låna upp till 50.000 kr under 24 månader. Du kan ta ditt första lån hos Profilkredit, så länge du har fyllt 21 år och inte finns i Kronofogdens register.

Vi använder oss av Bisnode för att få hjälp att kreditvärdera våra kunder.

När du ansöker om ett lån, värderar vi med detsamma om du kan ta ett lån hos Profilkredit. Om du blir godkänd så mottar du ett e-mail med dina lånedokument samt lånevillkor. När du blivit godkänd blir pengarna direkt överförda till det kontonummer du har angivit.

Har du inte gjort färdigt processen, kommer ansökan att bli annullerad efter några dagar. Om du har signerat med BankID, men inte fått beloppet utbetalt så kontakta oss vänligast på kontakt@profilkredit.se

– Du ska vara minst 21 år och myndig.
 
– Du ska ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige.

– Du ska ha en aktiv e-mail adress.

– Du ska ha ett Bankkonto.

– Du får inte ha några betalningsanmärkningar från de 12 senaste månaderna, men äldre går bra.

– Du får inte finnas i Kronofogdens register.

– Du får inte vara över 67 år.