Låna pengar utan UC

Snabblån utan UC!

Har olyckan varit framme? På Profilkredit vet vi att situationer kan uppstå där man behöver låna pengar samma dag. Att låna pengar samma dag utan UC kan vara den bästa lösningen för dig i en akut situation.

Men vad är UC och vad innebär det att låna pengar utan UC? UC står för Upplysningscentralen och är Sveriges största kreditupplysningsbolag. De allra flesta långivare går via UC för att säkerställa låntagarnas kreditvärdighet. På Profilkredit erbjuder vi lån via ett externt kreditupplysningsföretag, vilket kan vara fördelaktigt om man redan har många kreditupplysningar via UC.

Av personliga skäl kanske det för stunden passar dig bättre att låna pengar utan UC. Då finns vi på Profilkredit för att hjälpa dig. Hos oss kan du enkelt låna pengar utan UC med bara några klick.

Profilkredit.se

Snabblån – Hur lånar man pengar samma dag och enkelt?

Är du i plötsligt behov av pengar direkt på kontot? På Profilkredit har vi jobbat hårt för att göra det enkelt för dig att låna pengar, men vi är också måna om våra kunders trygghet och säkerhet. Därför får man till exempel en tydlig överblick över sina lån på “Mina sidor”. På det viset ger vi våra kunder goda förutsättningar att sköta återbetalningen i tid och undvika att hamna i ekonomiskt trångmål.

När du vill låna pengar behöver du först registrera dig hos oss på Profilkredit. För att kunna hjälpa dig på bästa sätt behöver vi då ett telefonnummer och en mailadress till dig. För oss är din ekonomiska säkerhet viktig, därför kräver vi också mobilt BankID så att ingen annan ska kunna ta ett lån i ditt namn. Efter att du signerat med BankID gör vi en kreditupplysning via ett externt kreditvärderingsbolag. Hos oss kan du alltså låna pengar utan UC.

Som ett ytterligare steg i vårt arbete att erbjuda säkra lån måste du själv godkänna lånet innan vi beviljar det. Detta gör vi för att båda parter ska känna sig trygga i avtalet. Så fort du godkänt lånet för vi över pengarna till det kontonummer du angivit. Om du har någon av de vanliga svenska bankerna finns pengarna på ditt konto så fort du godkänt låneavtalet. På Profilkredit kan du låna pengar till vad du än behöver.

Slutligen använder vi dina registrerade kontaktuppgifter till att skicka hjälpsamma påminnelser när lånet ska betalas in så att du kan fokusera på annat.

Snabblån – Hur mycket pengar kan jag låna samma dag

Det kan vara svårt att veta hur stort lån man ska ansöka om, därför är det extra viktigt att göra en noggrann uträkning på förhand. Tumregeln är att inte låna mer än du behöver, och inte låna mer än du kan betala tillbaka. Men hur mycket pengar kan du låna? På Profilkredit är vårt tak 50 000 kronor per lån. Hur mycket du får låna beror på din inkomst och din kreditvärdighet. Detta ser vi över i samband med din låneansökan.

Snabblån – När får jag utbetalning?

På Profilkredit går det väldigt fort att få pengarna utbetalda. Så fort låneansökan är godkänd betalar vi ut pengarna. Beroende på vilken bank du har finns pengarna på det angivna kontonumret antingen direkt eller inom 1-2 vardagar. Ansöker du om ett lån hos oss mellan den 1:a – 15:e i månaden får du din första utbetalning den 27:e samma månad. Om du tar ett lån mellan den 15:e – 31:a i månaden betalas lånet ut den 27:e nästkommande månad. Om du är i behov av ett lån idag kan vi på Profilkredit hjälpa dig.

låna pengar snabbt

Låna pengar med låg ränta

Cirka 2 miljoner svenskar har idag någon form av konsumtionslån. Det är alltså inte alls ovanligt att vi ibland befinner oss i behov av att låna pengar direkt. På Profilkredit förstår vi att det kan vara skönt att betala tillbaka i sin egen takt och utan nära omgivningens inblandning.

Men kan man låna pengar samma dag med låg ränta? Ett kvickt lån kommer alltid ha högre ränta än ett vanligt lån, men förutsatt att din kreditvärdighet ser OK ut så kan vi på Profilkredit ändå erbjuda förmånliga alternativ. Ett lån på till exempel 20 000 kronor hos oss ger en månadskostnad på 1.282 kronor över 24 månader. Givetvis är det också så att ett högre lån över en längre period är dyrare än ett lägre lån över en kortare period.

Det viktigaste att tänka på när det kommer till att låna pengar är att ha en solid plan för att betala tillbaka. Till skillnad från en bank kommer vi på Profilkredit inte fråga dig vad ditt lån ska gå till. Men vi avråder dig såklart från att ta ett snabblån för att betala ett annat.

Snabblån – Vad behöver du för att kunna låna pengar samma dag?

För att kunna låna pengar behöver du först uppfylla några kriterier. En av de viktigaste delarna är såklart att vara säker på att du kommer kunna betala tillbaka. Men utöver det finns följande krav för att låna pengar på direkten på Profilkredit:

  • Du behöver vara minst 20 år och max 70 år.
  • Du behöver ett svenskt personnummer och folkbokföringsadress.
  • Du behöver en aktiv mailadress och ett svenskt mobiltelefonnummer.
  • Du ska ha en regelbunden inkomst.
  • Du behöver ett bankkonto.
  • Du ska ha e-legitimation såsom BankID.

På Profilkredit har vi gjort det smidigt att låna pengar kvickt . Om du uppfyller ovanstående krav är det fritt fram att gå till vår enkla ansökan. Efter din registrering fyller du i dina personliga uppgifter, sen är det bara att bekräfta hur mycket du vill låna. Vi gör därefter en kvick kreditupplysning och om allt ser OK ut betalar vi ut pengarna direkt. Om du är i behov av ett lån med pengar direkt kan vi på Profilkredit hjälpa dig.