Låna pengar

Låna pengar hos Profilkredit – Låna pengar till det du vill

Letar du efter ett enkelt lån? Då kan vi på Profilkredit hjälpa till. Vi erbjuder lån från 10.000 kr till 50.000 kr och du har åtkomst till pengarna direkt efter att du har blivit godkänd. Det betyder att du t.ex. i mitten av månaden när budgeten är begränsad, har du möjlighet att ta ett lån och få råd till det du vill ha.

Vi erbjuder delbetalning på upp till 24 månader

När du lånar pengar från oss erbjuder vi en flexibel återbetalningsperiod på upp till 24 månader. Det innebär att du kan delbetala lånet under 24 månader eller välja att lösa in det när du vill. Vårt lån kan hjälpa till att du får råd med sakerna du vill ha när du vill ha dem. När lånet är klart och pengarna används kan de återbetalas när du har fått en inkomst igen.

Låna pengar enkelt och säkert

På Profilkredit erbjuder vi ett enkelt och säkert lån. Lånet kan göras online via din dator, surfplatta eller telefon. Vi ger dig en tydlig översikt över alla kostnader, räntor och avgifter som finns på lånet. Det gör det tydligt för dig att se hur mycket pengar som ska återbetalas och när det ska återbetalas. Låneprocessen är inte komplicerad eller kräver mycket tid från din sida. Välj först belopp och därefter ska du fylla i dina personuppgifter.

Låna pengar – Förverkliga dina ideér

Om du är en person med många fantasier och ideér vet du säkert att det kostar pengar att uppleva dem. Om du har svårt att uppleva allt du vill göra, kan vi på Profilkredit förhoppningsvis komma med tips och ideér för att assistera dig på bästa sätt. Med oss kan du ta ett lån och du få tillgång till pengarna direkt.                    

Låna pengar – Vad händer vid brutet avtal?

Om du inte kan betala en månadsbetalning får du en påminnelse med en avgift. På Profilkredit skickar vi dig en påminnelse upp till tre gånger. Om pengarna fortfarande inte har betalts övergår fallet till ett inkassobolag.

Få tillgång till lånet direkt – Låna pengar hos Profilkredit

Ett behov av ett snabblån kan uppstå när som helst, t.ex. om man hittar ett erbjudande som man bara inte kan motstå, kan det vara ett tillfälle att låna pengar. Oförutsedda kostnader kan komma när som helst och alla har inte åtkomst till plötsliga kostnader under vissa månader. Då kan det vara ett bra tillfälle att ansöka om ett lån hos Profilkredit och få åtkomst till lånet snabbt. Du har åtkomst till pengarna i ditt konto efter bara några dagar. Då kan du utnyttja pengarna och köpa exakt vad du behöver eller saknar.

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig

Som långivare vill vi göra det så lätt och enkelt som möjligt för dig. På Profilkredit erbjuder vi dig ett enkelt lån så att du kan hantera det hel själv. Vi lägger stor vikt på att alla våra låntagare är medvetna om hur lånet ser ut och eventuella kostnader så därför har vi fokuserat på att se till att man får en bra översikt av lånet. På ditt konto kan du själv se hur mycket du har att betala tillbaka och på vilket datum. 

Gör det du känner för

Ekonomin kan vara svår att få ihop ibland och speciellt om man har lite dyrare vanor. Det är olika för varje person men generellt så brukar det innebära ökade kostnader. Funderar du på att köpa de senaste designerskorna eller den nya mobiltelefonen som snart lanseras? Vårt jobb är att försöka hjälpa dig att hitta ett lån så att du kan köpa eller göra det du känner för. Med ett lån från oss kan du få lite extra pengar att göra det du vill med.

Vi ser till att du kan köpa det du vill, när du vill

Ifall du vill köpa de senaste produkterna när de lanseras kan vi på Profilkredit hjälpa till med det. Vi ser till att du får pengarna i handen så fort du känner att pengarna inte räcker till. Oavsett ifall dem är till för en resa, elektronik eller ett erbjudande man inte kan motstå så ser vi till att du har tillräckligt med pengar när du behöver dem.

När kan jag låna pengar?

På Profilkredit måste du vara minst 20 år för att kunna ta ett lån. Frestelsen som uppstår vid att  spendera pengar vid den ålder är stor och generellt brukar man inte tänka på konsekvenserna eller följderna. Därför har vi valt att ställa åldersgränsen vid 20 år. Ifall du uppfyller våra krav som låntagare kan du direkt få åtkomst till ditt penninglån genom att fylla i vårt ansökningsformulär.