Låna pengar

Låna pengar hos Profilkredit – Låna pengar till dina drömmar

Letar du efter ett billigt lån? Då kan vi på Profilkredit förverkliga dina drömmar. Vi erbjuder lån från 10.000 kr till 25.000 kr och du har åtkomst till pengarna direkt. Det betyder att till exempel I mitten av månaden när budgeten är begränsad, har du möjligheten med att ta ett lån och ha råd med exakt vad du saknar.

Vi erbjuder delbetalning på upp till 24 månader

När du lånar pengar från oss erbjuder vi en flexibel återbetalningsperiod på upp till 24 månader. Det innebär att du kan delbetala lånet under 24 månader eller välja att lösa in det när du vill. Vårt lån kan hjälpa till att du får råd med sakerna du vill ha när du vill ha dem. När lånet är klart och pengarna används kan de återbetalas när du har fått en inkomst igen.

Låna pengar snabbt, enkelt och säkert

På Profilkredit erbjuder vi ett enkelt, snabbt och säkert lån. Lånet kan göras online via din dator, surfplatta eller telefon. Vi ger dig en tydlig översikt över alla kostnader, räntor och avgifter som finns på lånet. Det gör det enkelt för dig att se korrekt hur mycket pengar som ska återbetalas och när det ska återbetalas. Hela låneprocessen kräver inte mycket ansträngning eller tid från din sida.Välj först belopp och därefter ska du fylla i dina personuppgifter.

Låna pengar – Förverkliga dina drömmar när du vill

Ifall du är en person med många drömmar och ideér vet du säkert att det kostar pengar att uppleva dem. Om du har svårt att hitta råd med dina drömmar kan vi hos Profilkredit se till att du kan investera I dina drömmar och ideér när det passar dig genom ett lån. Med oss kan du snabbt ta ut ett lån och du få snabb tillgång till dina pengar.                    

Låna pengar – Vad händer vid brutet avtal?

Ifall du inte kan betala pengarna får du en återbetalning med en avgift. På Profilkredit skickar vi dig en påminnelse upp till tre gånger med en 60 kr avgift med varje påminnelse. Ifall pengarna fortfarande inte betalats överför vi fallet till ett inkassobolag.

Få snabb tillgång till lån – Låna pengar hos Profilkredit

Ett behov av ett snabblån kan uppstå när som helst, t.ex ifall man får ett erbjudande på en resa till Paris som man inte kan motstå kan det vara ett bra tillfälle att låna pengar. Oförutsedda kostnader kan ske när som helst och inte alla har åtkomst till sådana kostnader under månader. Då kan det vara ett bra tillfälle att ansöka efter ett lån hos Profilkredit och ha åtkomst till snabba pengar. Du har åtkomst till pengarna i ditt konto efter bara några dagar. Då kan du utnyttja pengarna och köpa exakt vad du behöver eller saknar.

Vi erbjuder Sveriges bästa priser till att låna pengar

Som långivare vill vi göra det så enkelt och billigt som möjligt för dig. På Profilkredit erbjuder vi Sveriges bästa priser så det inte ska kosta dig en förmögenhet att ta ett lån. Vi lägger stor vikt på att alla våra låntagare är medvetna om hur lånet ser ut och eventuella kostnader så därför har vi fokuserat på att se till att man får en bra översikt på lånet. Återbetalningsperioden är beroende på hur du vill betala tillbaka lånet. Ifall det är ett litet belopp kan det vara smartast att betala tillbaka hela beloppet efter en månad men ifall budgeten är tajt kan det vara lättare att delbetala lånet under 3 månader istället. I ditt konto kan du själv se hur mycket du har att betala tillbaka och vilket datum. Avgifterna och räntorna är låga och värt det ifall man har råd att leva sina drömmar.

Så kan dina drömmar förverkligas

Ekonomin kan vara svår att få ihop ibland och speciellt ifall man har dyra drömmar. Drömmar ser annorlunda ut för varje person men generellt så brukar de kosta pengar. Drömmer du om att de senaste designerskorna eller den nya mobiltelefonen som snart lanseras? Vårt jobb är att försöka hjälpa dig med ett lån så du kan ha råd med alla oplanerade utgifter. Med ett lån från oss kan det vara lättare att investera i sina drömmar.

Vi ser till att du kan köpa det du vill, när du vill

Ifall du vill köpa de senaste produkterna när de lanseras kan vi på Profilkredit hjälpa till med det. Vi ser till att du får pengarna i handen så fort du känner att pengarna inte räcker till. Oavsett ifall dem är till för en resa, elektronik eller ett erbjudande man inte kan motstå så ser vi till att du har tillräckligt med pengar när du behöver dem.

När kan jag låna pengar?

På Profilkredit måste du vara minst 20 år för att kunna ta ett lån. Frestelsen som uppstår vid att  spendera pengar vid den ålder är stor och generellt brukar man inte tänka på konsekvenserna eller följderna. Därför har vi valt att ställa åldersgränsen vid 20 år. Ifall du uppfyller våra krav som låntagare kan du direkt få åtkomst till ditt penninglån genom att fylla i vårt ansökningsformulär.