Låna pengar -2021

Låna pengar hos Profilkredit – Låna pengar till det du vill

Letar du efter ett enkelt lån? Då kan vi på Profilkredit hjälpa till. Vi erbjuder lån från 10.000 kr till 50.000 kr och du har åtkomst till pengarna direkt efter att du har blivit godkänd. Det betyder att du t.ex. i mitten av månaden när budgeten är begränsad, har du möjlighet att ta ett lån och få råd till det du vill ha.

Vi erbjuder delbetalning på upp till 24 månader

När du lånar pengar från oss erbjuder vi en flexibel återbetalningsperiod på upp till 24 månader. Det innebär att du kan delbetala lånet under 24 månader eller välja att lösa in det när du vill. Vårt lån kan hjälpa till att du får råd med sakerna du vill ha när du vill ha dem. När lånet är klart och pengarna används kan de återbetalas när du har fått en inkomst igen.

Låna pengar enkelt och säkert

På Profilkredit erbjuder vi ett enkelt och säkert lån. Lånet kan göras online via din dator, surfplatta eller telefon. Vi ger dig en tydlig översikt över alla kostnader, räntor och avgifter som finns på lånet. Det gör det tydligt för dig att se hur mycket pengar som ska återbetalas och när det ska återbetalas. Låneprocessen är inte komplicerad eller kräver mycket tid från din sida. Välj först belopp och därefter ska du fylla i dina personuppgifter.

Låna pengar – Förverkliga dina ideér

Om du är en person med många fantasier och ideér vet du säkert att det kostar pengar att uppleva dem. Om du har svårt att uppleva allt du vill göra, kan vi på Profilkredit förhoppningsvis komma med tips och ideér för att assistera dig på bästa sätt. Med oss kan du ta ett lån och du få tillgång till pengarna direkt.                    

Låna pengar – Vad händer vid brutet avtal?

Om du inte kan betala en månadsbetalning får du en påminnelse med en avgift. På Profilkredit skickar vi dig en påminnelse upp till tre gånger. Om pengarna fortfarande inte har betalts övergår ärendet till ett inkassobolag.

Få tillgång till lånet direkt – Låna pengar hos Profilkredit

Ett behov av ett snabblån kan uppstå när som helst, t.ex. om man hittar ett erbjudande som man bara inte kan motstå, kan det vara ett tillfälle att låna pengar. Oförutsedda kostnader kan komma när som helst och alla har inte åtkomst till plötsliga kostnader under vissa månader. Då kan det vara ett bra tillfälle att ansöka om ett lån hos Profilkredit och få åtkomst till lånet snabbt. Du har åtkomst till pengarna i ditt konto efter bara några dagar. Då kan du utnyttja pengarna och köpa exakt vad du behöver eller saknar.

 

jobba hemifrån

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig

Som långivare vill vi göra det så lätt och enkelt som möjligt för dig. På Profilkredit erbjuder vi dig ett enkelt lån så att du kan hantera det hel själv. Vi lägger stor vikt på att alla våra låntagare är medvetna om hur lånet ser ut och eventuella kostnader så därför har vi fokuserat på att se till att man får en bra översikt av lånet. På ditt konto kan du själv se hur mycket du har att betala tillbaka och på vilket datum. 

Gör det du känner för

Ekonomin kan vara svår att få ihop ibland och speciellt om man har lite dyrare vanor. Det är olika för varje person men generellt så brukar det innebära ökade kostnader. Funderar du på att köpa de senaste designerskorna eller den nya mobiltelefonen som snart lanseras? Vårt jobb är att försöka hjälpa dig att hitta ett lån så att du kan köpa eller göra det du känner för. Med ett lån från oss kan du få lite extra pengar att göra det du vill med.

Vi ser till att du kan köpa det du vill, när du vill

Ifall du vill köpa de senaste produkterna när de lanseras kan vi på Profilkredit hjälpa till med det. Vi ser till att du får pengarna i handen så fort du känner att pengarna inte räcker till. Oavsett ifall dem är till för en resa, elektronik eller ett erbjudande man inte kan motstå så ser vi till att du har tillräckligt med pengar när du behöver dem.

När kan jag låna pengar?

På Profilkredit måste du vara minst 20 år för att kunna ta ett lån. Frestelsen som uppstår vid att  spendera pengar vid den ålder är stor och generellt brukar man inte tänka på konsekvenserna eller följderna. Därför har vi valt att ställa åldersgränsen vid 20 år. Ifall du uppfyller våra krav som låntagare kan du direkt få åtkomst till ditt penninglån genom att fylla i vårt ansökningsformulär.

Förutom åldersgränser ställer vi följande krav på våra låntagare - de ska ha e-legitimation, en aktiv e-mailadress, en regelbunden arbetsinkomst, ett bankkonto, ett svenskt mobiltelefonnummer samt ett svenskt personnummer och folkbokföringsadress.

Rädda vardagen med våra snabblån utan UC

Våra snabblån har skapats till för att hjälpa dig att omedelbart lösa ett ekonomiskt problem, oavsett vad det än handlar om. Det kan lätt hända att du inte har tillräckligt med tillgångar på ditt bankkonto för att åtgärda dessa situationer, vilket kan vara mycket stressigt och kan leda till ännu otrevligare problem som till exempel betalningsanmärkningar hos Kronofogden.

Hos Profilkredit kan du därför snabbt låna mellan 10 000 kr och 50 000 kr – helt utan säkerhet eller kreditupplysning hos UC. Inte heller kommer vi att fråga dig vad du avser använda lånet till – det är nämligen helt upp till dig. Dessutom utbetalas dina pengar direkt till ditt bankkonto så att ska kunna betala för det du behöver på en gång. Om våra snabblån används förnuftigt är de en bra lösning av svåra ekonomiska situationer innan de blir ännu stressigare problem.

Låna pengar enkelt utan UC eller säkerhet

När du ansöker om ett lån hos en långivare som gör kreditupplysning hos UC så påverkas din kreditvärdighet negativt av detta, vilket kan göra det svårt att bli beviljad ett lån i framtiden. Lyckligtvis så hämtar Profilkredit inte någon information hos UC, utan vi samarbetar med Bisnode, en alternativ upplysningscentral.

Lån utan UC kan användas om du behöver snabb tillgång till pengar för en nödkostnad, till exempel en medicinsk procedur som inte täcks av din försäkring. Lån utan UC är också lämpliga i situationer där du behöver pengarna utbetalda direkt utan att få din ansökan godkänt manuellt, alltså utan en utbetalningsfördröjning på upp till flera veckor.

Fördelar med ett snabblån utan UC

När du lånar pengar hos oss utan att vi gör upplysning hos UC så du inga anmärkningar i ditt kreditregister, vilket gör att din kreditvärdighet förblir densamma. Samtidigt så får vi den information vi behöver genom Bisnode, en alternativ upplysningscentral, för att kunna bevilja ditt lån mot en gynnsam ränta.

Ditt snabblån betalas ut direkt

Om din låneansökan blir godkänd så överförs dina pengar på ditt bankkonto automatiskt och blir därmed tillgängliga direkt så att du kan använda dem till det du behöver köpa eller betala för. Detta kallas också för direkt utbetalning och är en av de största fördelarna med snabblån från Profilkredit – du kan nämligen använda dina lånade pengar till vad du än vill på en gång, alltså utan att få vänta på att din ansökan blir behandlad manuellt.

Bättre än vanliga SMS lån

Vi på Profilkredit erbjuder inte gammaldags SMS lån, men i och med att vår webbsajt är mobilanpassad kan du låna snabbt och bekvämt i din mobila webbläsare. Det finns dessutom många fördelar med vårt snabblån jämfört med SMS lån, till exempel att det är billigare, mer flexibelt och har en högre maxgräns än de allra flesta vanliga SMS lån på den svenska marknaden. Våra snabblån ges utan kreditupplysning hos UC, och dessutom med direkt utbetalning.

Här kan du läsa mer om sms lån som beviljar alla.

Ett lån, många fördelar

Hos Profilkredit kan du få ett snabblån beviljat oavsett din ekonomiska status eller ditt kreditbetyg. Dessutom kommer det med många fördelar, såsom:

 • Automatiskt beslut om lånegodkännande som sker direkt efter att du har lämnat in din ansökan
 • Direkt utbetalning – du får alltså pengarna utbetalade direkt
 • Ingen säkerhet krävs – du behöver inte pantsätta något för att kunna låna hos oss
 • Ingen upplysning hos UC görs – din kreditvärdighet inte påverkas negativt när du lånar hos Profilkredit
 • Online e-signatur-process – hos oss ansöker du om ett snabblån med Bank ID
 • Onlineansökan som bara tar någon minut
 • Vi frågar dig aldrig om vad du avser använda ditt lån till – det är helt upp till dig

Profilkredit

Snabb och enkel ansökningsprocess

Du blir klar med både ansöknings- och godkännandeprocessen på bara några minuter hos Profilkredit. Du kan därefter använda de lånade pengarna till vad du vill – vi kommer aldrig att fråga dig vad du avser göra med dem.

Din personliga information är alltid säker hos oss

Inga tredje sidor kommer att få åtkomst till din konto- eller kontaktinformation efter att du skickat in din låneansökan.

Du väljer hur mycket du vill låna

Hos Profilkredit kan du låna flexibelt – hur mycket du vill till vad du vill, i andra ord. Det är alltid du som styr ditt återbetalningstempo efter dina möjligheter. I vissa fall kan vår lägre maxgräns på 50 000 kr även vara en fördel – i många fall kan du nämligen betala tillbaka hela lånebeloppet med ett par månadslöner.

Lång betalningstid på 24 månader

Hur mycket pengar som vi kommer att låna till dig beror på din inkomst. Samtidigt kan du låna pengar i hela 24 månader hos Profilkredit. Du kan alltså betala ditt lån med små belopp varje månad, och dessutom till förmånliga räntor.

Låna bekvämt från soffan

Du behöver inte besöka något bankkontor eller skicka in en massa onödiga personliga dokument för att kunna få ett lån beviljat hos oss på Profilkredit. Det enda du behöver göra är att besöka vår användarvänliga webbsajt som även är mobilanpassad och välja hur mycket pengar du vill låna. Därefter får du all information om lånet och lånekostnader samlat i en lättläst tabell, fyller in grundläggande personlig information och signerar lånet med Bank ID eller mobilt Bank ID. Allt klart – om din ansökan godkänns så får du ditt lån utbetalat till ditt bankkonto direkt.

kreditvärdering

Öka ditt kreditbetyg med våra snabblån

Du kan till och med förbättra din kreditvärdighet genom att betala tillbaka ditt snabblån från Profilkredit i tid. Detta gör dig med dålig kreditvärdighet möjlighet att förbättra den för att kunna ta vanliga UC-lån hos banker och andra större långivare i framtiden.

Låna trots många tidigare förfrågningar

När du ansöker om för många lån med UC kan det bli svårt at beviljat framtida lån om du har fått för många kreditupplysningar gjorda hos UC, då för många förfrågningar kan leda till dålig kreditvärdighet. Om man har låg kreditvärdighet men är i stort behov av ett lån, alternatit har för många kreditförfrågningar gjorda på sitt kreditregister, så behöver det inte automatiskt betyda att man inte an få ett lån beviljat - vi på Profilkredit erbjuder i vissa fall snabblån trots många förfrågningar hos UC.

Så här ansöker du om lån med många förfrågningar

Vi vet att ibland kan ett lån trots många förfrågningar rädda din ekonomi och livsstil. För att ansöka om ett snabblån hos Profilkredit trots många UC-förfrågningar, välj den önskade lånesumman för att se vad som gäller för just ditt lån. Sedan är det bara att fylla i grundläggande information om dig och din ekonomi och signera med Bank ID. Om du uppfyller våra enkla krav så får du dina pengar överförda på bankkontot direkt.

Lån utan UC med betalningsanmärkningar

Kronofogden är Sveriges myndighet för kreditbedömning och inkassering av skulder som har till uppgift att identifiera personer med en historia av obetalda räkningar, skatter och övriga krediter. Om ett ärende vidarebefordras till Kronofogden så får man en anmärkning, en så kallad betalningsanmärkning, som blir kvar i Kronofogdens register i tre år. En betalningsanmärkning gör det svårt att få ett nytt lån beviljat, att få hyra ett lägenhet, få abonnemang, och så vidare. Trots att man kan bestrida en betalningsanmärkning i tingsrätten så kan gäldenären förlora rättegången, och därmed få betala kostnaderna för rättegången till den befintliga skulden hos Kronofogden ur fickan.

Betalningsanmärkningar och lån hos Profilkredit

Våra snabblån är utformade så att du snabbt får pengar för att kunna lösa en ekonomisk nödsituation. Hos Profilkredit kan du under vissa omständigheter få låna pengar även om du har fått betalningsanmärkningar på senaste tiden. Det är väldigt lätt att ta reda på om du kan få ett lån beviljat hos Profilkredit – det räcker med att göra en snabb låneansökan via vår hemsida. Efter att du har fyllt din grundläggande personliga information och signerat med mobilt Bank ID så kommer vi att göra en kreditupplysning på dig hos vår samarbetspartner Bisnode (alltså inte Upplysningscentralen för att vi inte vill att din kreditvärdighet ska påverkas negativt). Därefter, efter bara några få minuter, får du veta om ditt snabblån har beviljats eller inte. Eventuellt får du dina pengar överförda till ditt bankkonto direkt.

Legitimera dig enkelt med Bank ID

Du ansöker om ett lån från Profilkredit genom att fylla i en enkel låneansökan online som sedan behandlas automatiskt. För snabbhet och bekvämlighet slutförs låneansökningsprocessen elektroniskt – du kan besöka vår lättnavigerade webbsida både på din dator eller i din mobil och signera din låneansökan med Bank ID eller mobilt Bank ID. Enkelt!

Lån med direkt utbetalning hos Profilkredit

Snabblån med direkt utbetalning från Profilkredit är en förmånlig låneform lämplig för alla som behöver tillgång till snabb kredit. Du som lånar hos kan kan förvänta dig att ha pengarna på ditt konto inom några få minuter efter att du har skickat in din låneansökan. Denna typ av snabblån är ett relativt nytt fenomen jämfört med vanliga banklån som betalas ut efter dagar eller veckor och har uppstått som ett resultat av den ökade efterfrågan från låntagare som behöver pengar direkt.

Få dina pengar direkt med Profilkredit

Vi hos Profilkredit erbjuder snabblån med direkt utbetalning till våra kunder. Ansökan är både snabb och enkel och inte tar mycket av din värdefulla tid när du behöver pengar utan fördröjning. Långt borta är de dagar där du skulle behöva besöka ett fysiskt bankkontor och fylla i pappersansökan samt ta med kopior på olika personligolika dokument. Framsteg inom tekniken har lett till att du kan lämna din låneansökan online och få svar automatiskt inom några få minuter, vilket förändrar hur snabbt våra lån tillhandahålls för att hjälpa dig att lösa dina ekonomiska problem på en gång.

När det är lämpligt att ta ett snabblån hos Profilkredit

Snabblån hos Profilkredit är utformade för att ta dig som behöver pengar snabbt igenom en nödsituation eller betala en oväntad kostnad. Om du är egenföretagare och din dator eller något annat du behöver inom din verksamhet går sönder kan du behöva ta ett snabblån för att reparera eller byta ut det. När allt kommer omkring, utan dessa väsentliga varor genererar du ingen inkomst. Ett snabblån är en värdefull hjälp för personer som inte har något annat finansiellt alternativ, såsom besparingar eller kreditkortsaldo. Snabblån kan också vara en idealisk lösning för de som inte kan få andra typer av kredit tillräckligt snabbt eller inte alls, till exempel på grund av betalningsanmärkningar hos Kronofogden, dålig kreditvärdighet eller tidsbrist.

Är ett snabblån lämpligt för dig?

Så vilken är den idealiska målgruppen av snabblånssökande? Om du befinner i en eller flera av följande roller är du nog med i målgruppen:

 • Du kan inte få andra krediter, till exempel genom banker eller andra vanliga kreditgivare
 • Du gillar snabbheten, bekvämligheten och personliga service som vi hos Profilkredit erbjuder - du kan få ditt lån utbetalat inom några minuter
 • Du behöver pengar direkt och inte har tid och slösa genom att vänta på ett standardlån ska godkännas av större kreditgivare
 • Du vill inte åta risken av att ställa en personlig tillgång som säkerhet och därmed riskera att förlora ditt hus eller liknande
 • Du har en redan dålig kreditvärdighet och vill inte förvärra den vidare genom att en upplysning hos UC görs på dig (vi tar en kreditupplysning på dig från Bisnode, vilket inte kommer att påverka din kreditvärdighet)
 • Du vill låna snabbt och säkert från soffan utan att behöva besöka en bank eller jämföra olika lån online – Profilkredit erbjuder bara en typ av snabblån, som dessutom är överkomligt och överfört direkt efter att vi har godkänt din låneansökan automatiskt