Minilån

Minilån till både stort och smått

{{value | toDkk}}.

10.000 kr. 50.000 kr.

Prisexempel: Låna 15.000 kr i 24 månader. Uppläggningsavgift 395 kr, administrationsavgift 45 kr, nominell bunden årsränta 39 %, effektiv ränta 59,22 %, totalt att återbetala 23.496 kr (979 kr per månad i 24 månader). Direkt utbetalning till ditt bankkonto.

 • Månadskostnad: {{product.monthly | toDkk}} laddar...
 • Att betala tillbaka: {{product.totalpayable|toDkk}} laddar...
 • Första betalning: {{firstPaymentDate}} laddar...
 • Låneperiod: {{product.period}} månader laddar...
 • Nominell årsränta: {{product.interest | toPercantage}} laddar...
 • Effektiv ränta: {{product.aop | toPercantage}} laddar...
 • Prisexempel: Låna 15.000 kr i 24 månader. Uppläggningsavgift 395 kr, administrationsavgift 45 kr, nominell bunden årsränta 39 %, effektiv ränta 59,22 %, totalt att återbetala 23.496 kr (979 kr per månad i 24 månader). Direkt utbetalning till ditt bankkonto.  Trustpilot

  “Mycket bra, smidig och snabb hantering…
  Mycket bra. Smidig och snabb hantering. Pengarna på kontot supersnabbt. Kan rekommendera Profilkredit till alla som behöver pengar snabbt.”

  – Kristian  // 26 jan. 2021

  Billiga minilån

  Med ett billigt minilån från oss kan ditt liv snabbt bli roligare! Du kan betala dina räkningar, köpa den dator du har drömt om, ta en välbehövlig semester eller andra underbara saker som du värdesätter i livet.

  Hur tar jag ett minilån?

  I formuläret högst upp på den här sidan kan du fylla i en ansökan om att ta ett minilån. När ansökan är ifylld kommer vi att kontrollera dina uppgifter och bedöma om vi kan låna pengar till dig. Det är dock ovanligt att vi inte godkänner en låneansökan.

  Låna 10.000 kr med ett minilån med ordentlig kvalitet

  Hos oss kan du låna allt från 10 000 kr upp till 50 000 kr. Ett av de populäraste lånen är att låna 25 000 kr, eftersom de räcker till att betala räkningarna i slutet av månaden, samtidigt som det ger utrymme för nöjen. Det är även väldigt vanligt att låna 10 000 kr till en längre weekend-resa.

  Vad är ett minilån?

  Kärt barn har många namn och minilån är egentligen bara ett lån med ett lägre belopp. På profilkredit kan du låna allt från 10 000 upp till 50 000 kr. Vanligtvis kallar man det minilån om man lånar 50 000 eller mindre. Detta är ofta det belopp som saknas för en oförutsedd kostnad eller ett erbjudande, som till exempel en drömresa.

  Fördelar med minilån

  Genom att ta ett minilån (för att inte låna mycket pengar på en gång) är det mycket lättare att betala tillbaka pengarna. Kunden står därmed inte inför flera års avbetalning, som vid bank- eller studielån. Skulle det bli svårt att betala tillbaka är det inte hela världen eftersom det ofta endast handlar om ett par tusen kronor.

  Minilån kontra banklån

  Har du tidigare provat att låna pengar på banken vet du hur svår den processen kan vara. Profilkredit tycker att det ska vara lätt att låna pengar, samtidigt som vi inte lägger oss i vad du tänker spendera dina lånade pengar på. Är du  över 21 år, har en rimlig inkomst och inte är registrerad hos kronofogden eller har betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna. Räknar vi med att du är en ansvarsfull människa.

  Akta dig för gratis minilån

  Det finns långivare som erbjuder det första lånet gratis eller som räntefritt lån. Naturligtvis kan det vara bra att få ett gratis lån, men tittar man närmare på villkoren för sådana lån ser man snart att det inte är så idealiskt som det kan verka.

  Gratis minilån har ofta extremt höga räntor om du inte kan betala i en viss takt. Samtidigt har efterföljande lån ofta en mycket hög ränta. Det är därför viktigt att sätta sig in i erbjudandena innan man väljer var man ska ansöka om lån.

  På Profilkredit har vi en fast ränta som inte förändras, oavsett hur många gånger du lånar av oss. Vi försöker även att alltid hålla den så låg som möjligt. Du ser alltid alla kostnader sammanfattade i samband med ansökan. Vi tror att en transparent låneprocess, utan oförutsedda kostnader, ger den bästa servicen för våra kunder.

  Ränta på minilån

  I princip har vi endast en sorts lån på Profilkredit – nämligen snabblån. Men det finns många olika ord för dessa, inklusive minilån. Det innebär praktiskt taget att räntan är densamma, oavsett vilken typ av lån du tar. Detta ändrar sig såklart beroende på hur mycket pengar du vill låna och hur lång låneperiod du önskar.

  Effektiv ränta på minilån

  hos oss erbjuds det ett lån  – nämligen lån. Men det finns många olika ord för dessa, inklusive minilån. Det innebär praktiskt taget att räntan är densamma, oavsett vilken typ av lån du tar. Detta ändrar sig såklart beroende på hur mycket pengar du vill låna och hur lång låneperiod du önskar.

  Minilån trots att man finns i kronofogdens register

  Om du finns i kronofogdens register kan du dessvärre inte ta ett minilån hos oss. Vi lånar inte ut lån till personer som finns med i kronofogdens register då det vore oansvarigt från bägge parter. Finns man med i kronofogdens register har man ofta flera fallerade lån, och genom att ta fler lån förvärrar man bara situationen. Du får inte heller ha några betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna. Läs gärna vår artikel om kronofogden om hur du blir skuldfri.

  Ångerrätt på minilån

  Precis som allt annat du beställer eller köper på nätet har du även 14 dagars ångerrätt när du tar ett lån från Profilkredit. När ansökningsprocessen har slutförts har du möjlighet att acceptera eller annullera låneerbjudandet. Även om du godkänner har du ändå 14 dagar på dig att ångra ditt lån. Vi vill inte ha en situation där våra kunder känner sig låsta.

  Vilka är vi?

  Vi är ett företag som erbjuder snabblån och minilån till alla som behöver lite luft i sin ekonomi. Vi startade företaget eftersom vi kunde se en lucka på marknaden för en ärlig långivare som erbjuder en rättvis ränta på sina lån. Vi är ett danskägt företag baserat i Köpenhamn och vi lägger stor vikt vid att våra kunder kan få kundservice och hjälp på sitt eget språk. Samtidigt är hög kvalitet och transparenta processer två av våra kärnvärden.

  Frågor och svar om minilån

  Nedan kan du se ett antal av de frågor vi ofta får från våra låntagare – läs mer på vår FAQ-sida. Vi gör vårt yttersta för att besvara de frågor du kan ha. Har du frågor som inte blivit besvarade på vår hemsida, är du alltid välkommen att kontakta oss.

  Vilka krav är det för minilån?

  För att ta ett minilån på Profilkredit är det exakt samma krav som om du skulle ta ett snabblån. Du måste vara minst 20 år gammal, inte vara registrerad hos kronofogden, inte ha betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna och kunna lämna minimal säkerhet.

  Använder ni BankID?

  Vi använder BankID som en del av låneansökan. Detta garanterar att vi vet vem du är och ger dig också en försäkran om att vi tar din personliga information på allvar. Profilkredit delar inte informationen med någon och din bank kommer exempelvis inte får reda på att du har ett lån hos oss.

  profilkredit

  010 551 75 15


  Kontakt@profilkredit.se


  Vardagar: kl. 9:00 – 17:00

  Har du frågor, eller något du inte kan hitta svaren på?

  Hur mycket kan jag låna?

  Här kan du låna upp till 50.000 kr under 24 månader. Du kan ta ditt första lån hos Profilkredit, så länge du har fyllt 21 år och inte finns i Kronofogdens register.

  Kreditprövning
  Vi använder oss av Bisnode för att få hjälp att kreditvärdera våra kunder.
  Hur fort får jag svar på min låneansökning?

  Ansöker du om ett lån, värderar vi med detsamma om du kan ta ett lån hos Profilkredit. Om du blir godkänd så mottar du ett e-mail med dina lånedokument samt lånevillkor. När du blivit godkänd blir pengarna direkt överförda till det kontonummer du har angivit.

  Kan jag annullera min låneansökning?

  Gör du inte färdigt processen, kommer ansökan att bli annullerad efter några dagar. Om du har signerat med BankID, men inte fått beloppet utbetalt så kontakta oss vänligast på kontakt@profilkredit.se

  Vilka krav ska man uppfylla för att låna pengar hos Profilkredit?
  – Minst 21 år och myndig. – Du ska ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige.

  – En aktiv e-mail adress.

  – Ett Bankkonto.

  – Inga betalningsanmärkningar från de 12 senaste månaderna, men äldre går bra.

  – Inget register hos Kronofogden.

  – Ej över 67 år.

  Vanliga frågor här