Mobillån till både stort och smått

{{value | toDkk}}.

10.000 kr. 50.000 kr.

Prisexempel: Låna 15.000 kr i 24 månader. Uppläggningsavgift 395 kr, administrationsavgift 45 kr, nominell bunden årsränta 39 %, effektiv ränta 59,22 %, totalt att återbetala 23.496 kr (979 kr per månad i 24 månader). Direkt utbetalning till ditt bankkonto.

 • Månadskostnad: {{product.monthly | toDkk}} laddar...
 • Att betala tillbaka: {{product.totalpayable|toDkk}} laddar...
 • Första betalning: {{firstPaymentDate}} laddar...
 • Låneperiod: {{product.period}} månader laddar...
 • Nominell årsränta: {{product.interest | toPercantage}} laddar...
 • Effektiv ränta: {{product.aop | toPercantage}} laddar...
 • Prisexempel: Låna 15.000 kr i 24 månader. Uppläggningsavgift 395 kr, administrationsavgift 45 kr, nominell bunden årsränta 39 %, effektiv ränta 59,22 %, totalt att återbetala 23.496 kr (979 kr per månad i 24 månader). Direkt utbetalning till ditt bankkonto.  Trustpilot

  “Mycket bra, smidig och snabb hantering…
  Mycket bra. Smidig och snabb hantering. Pengarna på kontot supersnabbt. Kan rekommendera Profilkredit till alla som behöver pengar snabbt.”

  – Kristian  // 26 jan. 2021

  Mobillån med BankID

  Om du inte har tillgång till en dator men behöver pengar direkt, är ett lån från mobilen, även kallad ett mobillån, ett riktigt bra alternativ. Du kan ansöka om mobillån direkt via din smartphone eller iPhone och få in pengarna på ditt konto så fort du är godkänd och har godkänt låneavtalet. På så sätt behöver du inte bära med dig din dator eller surfplatta överallt, men ändå ha samma möjlighet att ta ett lån när du saknar pengar.

  Fördelar med mobillån hos Profilkredit

  Pengarna på ditt konto snabbt

  Du kan genomföra ansökan via din mobil, oavsett om det är en iPhone eller Android

  Inget möte med banken krävs

  Krävs ingen ställd säkerhet

  Pengarna kan användas till vad du vill

  Om du har särskilda krav för ditt lån går det inte genomföra på mobilen. Kontakta oss gärna om du har några frågor eller läs vanliga frågor och svar.

  Låna till precis vad du vill

  När du tar ett mobillån kan du använda pengarna till vad du vill. Många människor använder pengarna på oförutsedda utgifter – kanske har din tvättmaskin gått sönder eller att datorn föll i golvet. Men du kan också enkelt använda dem på en ny TV, en cool stadsrundtur eller en underbar semester, om det är vad du saknar. Ibland kan fynd dyka upp när du har ont om pengar sent i månaden. Då är det surt att inte kunna slå till, om det betyder att du kan spara pengar i det långa loppet.

  Samma upplevelse som snabblån

  Låneansökan som du fyller i på vår hemsida är densamma oavsett om du letar efter snabblån, minilån, mikrolån eller ett kreditlån. Som ordspråket säger; kärt barn har många namn, och därför försöker vi omfamna alla olika typer och berätta om alla dina alternativ för ett online lån. Du kommer alltid få lättförståelig kundservice på svenska och vi är registrerade hos finansinspektionen.

  Krav för lån

  För att ta ett mobillån får du inte vara registrerad hos kronofogden, inte ha betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna, du måste vara minst 20 år gammal, och i gengäld måste du ställa minimal säkerhet. Så för en vanlig vuxen är det inte ett problem att ansöka eller bli godkänd för ett mobillån med oss. Lär gärna våra lånevillkor om du vill vara säker på att du uppfyller kraven.

  Mobillån trots att man finns i kronofogdens register

  Finns du med i kronofogdens register kan vi dessvärre inte erbjuda mobillån. Finns man registrerad hos kronofogdens visar det att du redan har flera fallerade lån, och då blir det oansvarigt av både dig och oss att ingå ett avtal. Här måste du få din ekonomi hamna i balans innan du ser över möjligheten att ta nya lån. Lär gärna våra blogginlägg om att finnas med i kronofogdens register, så att du kan komma vidare.

  innehållsförteckning

  profilkredit

  010 551 75 15


  Kontakt@profilkredit.se


  Vardagar: kl. 9:00 – 17:00

  Har du frågor, eller något du inte kan hitta svaren på?

  Hur mycket kan jag låna?

  Hos Profilkredit.se kan du låna upp till 50.000 kr under 24 månader. Du kan ta ditt första lån hos Profilkredit, så länge du har fyllt 21 år och inte finns i Kronofogdens register.

  Kreditprövning
  Vi använder oss av Bisnode för att få hjälp att kreditvärdera våra kunder.
  Hur fort får jag svar på min låneansökning?

  När du ansöker om ett lån, värderar vi med detsamma om du kan ta ett lån hos Profilkredit. Om du blir godkänd så mottar du ett e-mail med dina lånedokument samt lånevillkor. När du blivit godkänd blir pengarna direkt överförda till det kontonummer du har angivit.

  Kan jag annullera min låneansökning?

  Har du inte gjort färdigt processen, kommer ansökan att bli annullerad efter några dagar. Om du har signerat med BankID, men inte fått beloppet utbetalt så kontakta oss vänligast på kontakt@profilkredit.se

  Vilka krav ska man uppfylla för att låna pengar hos Profilkredit?
  – Minst 21 år och myndig. – Du ska ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige.

  – Aktiv e-mail adress.

  – Bankkonto.

  – Inga betalningsanmärkningar från de 12 senaste månaderna, men äldre går bra.

  – Tomt register hos kronofogden.

  – Ej över 67 år.

  Vanliga frågor här