motorcykel

Drömmer du om en motorcykel? Våra bästa tips

Vill man njuta av de varma sommardagarna kan man unna sig en tur på en motorcykel i den heta sommarvinden. Många uppfattar folk med motorcyklar som fria med alla möjligheter i världen tillgängliga. Om du har tänkt på att ta ett lån för att förverkliga din dröm, läs mer här.

Drömmer du om en motorcykel?

De flesta med ett körkort känner redan av friheten till att kunna ta bilen när som helst och bara åka iväg. Men det finns de som behöver det lilla extra, de som lever med ”Born to be wild” mottot. Då kan en motorcykel vara perfekt för dig.  Känslan av att kunna vara rebellisk samtidigt som du har total kontroll över ditt liv. Överväger du att köpa en motorcykel är det viktigt att tänka på olika saker. En motorcykel är ett säsongsfordon och används kanske inte under hela året. Kan du inte låta bli att tänka på den där motorcykeln? Då kan vi på Profilkredit hjälpa dig. Fortsätt läsa och få reda på hur.

Upplev friheten med en motorcykel

Du behöver inte spendera mycket pengar på en motorcykel för att kunna uppleva känslan av frihet. Du kan enkelt få en bra och billig motorcykel. Tänk noga innan du blir förälskad i en Harley eller Ducati, för en sådan motorcykel kan kosta lika mycket som en bil.

Låna för körkortet hos Profilkredit

Det är inte billigt att köpa en motorcykel. Man kan inte köpa en motorcykel oplanerat utan att ha sparade pengar eller räkna ut månadens budget och utgifter. Att köpa eller låna för en stor summa borde inte vara ett spontant beslut, särskilt inte ifall man redan har utgifter för en bil som man måste tänka på i sin vardag.

Låna till en motorcykel hos Profilkredit

På Profilkredit kan du låna pengar till både din nya motorcykel eller till ett motorcykelkörkort, du bestämmer själv vad pengarna går till. Du kan låna från 3 000 kr till 25 000 kr hos oss och använda lånet till att förverkliga dina drömmar. Under tiden som du studerar för teorin och har dina körlektioner kan du leta efter olika försäljare och jämföra olika modeller för att ta reda på vad som passar dig. En hjälm till din motorcykel är viktig och det kan vara dyrt, klicka här för att låna pengar till din dröm.