Nytt lån

Nytt lån

De flesta kan vid något tillfälle befinna sig i en situation där det kan behövas ett nytt lån. (det finns vissa räntefria lån), eller andra former av minilån. Men vad bör du tänka på? Och vad ska du välja?

Här hittar du en lista över vad vi som låneföretag kan erbjuda dig i samband med ett nytt lån. Det går även att läsa vad du som kund har att förvänta dig och vad det finns för fördelar med att ta ett minilån.  

Man kan hamna i situationer där de saknas lite pengar i slutet av månaden. Här är det för många en självklarhet att ta ett snabblån, minilån eller SMS-lån.

Det man oftast letar efter är ett nytt lån. Oftast är det endast möjligt att låna några tusen, vilket inte alltid är tillräckligt.

På Profilkredit erbjuder vi lån från 10 000 - 50 000 kr.

På Profilkredit är vi stolta över att kunna säga att vi är bättre än många traditionella långivare. Speciellt när det gäller användarvänligheten vid återbetalningen.

På Profilkredit analyserade vi flera av de största svenska bankerna, och resultatet blev att våra lån är bland de billigaste lånen.

Nytt lån och snabblån hos Profilkredit

Ett nytt lån kan ibland vara nödvändigt. Det är här som Profilkredit.se kommer in i bilden.

Profilkredit erbjuder dig ett säkert lån som stöds av vår partner BankID, och som är utformat för att se till att ingen kan ta ett lån i ditt namn. När ansökan blivit godkänd förs pengarna över direkt till ditt konto. 

Hos oss kan du alltid ansöka om ett snabblån. Utan en massa extra kostnader är vi övertygade om att det är mer transparent att vara kund hos Profilkredit.

Svensk lagstiftning riktas mot gratis lån och snabblån

I de fall där du väljer att ta ett nytt lån eller snabblån, finns det vissa regler som vi måste följa. Myndigheterna har beslutat att det tydligt ska anges vad ett lån kommer att kosta årligen. Detta kan man tydligt se eftersom våra lån sträcker sig över 24 månader. 

Vi är bättre än flera traditionella banker när det gäller krediter på belopp upp till 50 000 kr. Profilkredit har gjort en analys av flera av Sveriges största banker och det visade sig faktiskt att vi har en mer användarvänlig ansökningsprocess än många andra.

Är ett nytt lån något för dig?

Innan du ansöker om ett lån hos Profilkredit är det viktigt att du tänker igenom vad du ska spendera pengarna på. Men också hur du bör använda dem för att uppnå de mål du har för dem.

Vi har gjort en lista för att avgöra om du bör ta ett lån hos Profilkredit.

Du är lämplig att låna hos Profilkredit om du:

  •        Måste betala en oförutsedd kostnad
  •        Vet att du kan betala tillbaka lånet
  •        Uppfyller våra lånevillkor

För att ansöka om lån hos Profilkredit måste du:

  •        Noga läsa igenom våra lånevillkor
  •        Överväga hur stort belopp du har användning för
  •        Tänka dig för en extra gång

Vi uppmanar alltid våra kunder att låna klokt, och vi gör detta för att säkerställa en god kundupplevelse. Men precis som det är viktigt för kunderna att överväga vad som är det bästa lånet, är det även viktigt för Profilkredit.se att ta sitt ansvar.

Vi gör detta genom att se till att det är enkelt och lättillgängligt att låna pengar, även att de överförs snabbt efter att ansökan har godkänts på ett säkert sätt. Våra kunder måste känna sig trygga!

Hur man lånar pengar hos Profilkredit

För att ge en överblick över lånet finns en kortfattad översikt här:

Det går att låna upp till 50 000 kr. → Du kan maila oss när som helst → Du kan ansöka om ett lån dygnet runt → Du får svar omedelbart och därefter förs pengarna in på ditt konto.

När du registrerar ett lån hos oss skapar du samtidigt en Profilkredit-profil. Där har du en översikt över dina lån, lånevillkor och dina personuppgifter för att vi enkelt ska kunna kommunicera med dig. 

Du kan alltid betala när det passar dig, skulle du vilja lösa lånet tidigare finns även den möjligheten.

Vilken återbetalningsmodell du vill ha är helt upp till dig, för oss är det viktigt att du är nöjd med den plan som skapas.

Hos oss är det viktigt att du inte bara känner dig bekväm med själva lånet, du måste även känna dig bekväm med uppgörelsen.

Att låna pengar kan ibland kännas som ett stort beslut, med många saker att tänka på, men på Profilkredit försöker vi göra det så hanterbart som möjligt.

Samtidigt är det viktigt för oss att inga fall av bedrägerier uppstår. Vi har därför i samarbete med BankID skapat ett system där vi alltid kan vara säkra på att endast du kan skapa ett lån i ditt namn.

Nytt lån och online-lån till en oförutsedd kostnad

Är det en ny cykel, tågbiljetten hem till jul eller en resa som är högst upp på listan? Vi hjälper dig med allt. Vi ställer aldrig frågor om vad du ska ha pengar till.

Ibland är det bara är en liten knuff för att du ska kunna uppnå dina ideal, och vi vill gärna bana väg för dig. alla har vi känt att den sista pusselbiten kan saknas för att allt ska flyta på, och alla har vi befunnit oss i en situation där det skulle underlätta om vi kunde få ett par tusen innan lön.

Det är precis det som vi ger utrymme för. Vi lånar ut pengar så att du kan gå vidare med dina projekt, genom att se till att det blir en bra process.

Säkerheten är en hög prioritet och vi förstår att tid ofta är pengar. Därför öppnar vi upp möjligheten för att pengarna ska komma in på ditt konto direkt efter att ansökan har godkänts. Därefter hoppas vi att du får stor glädje av ditt lån!

Skicka in ansökan här.