Om ProfilKredit

Om ProfilKredit

ProfilKredit erbjuder lån i Sverige till personer med svenskt personnummer – och som inte finns i Kronofogdens register. Det gör vi som en del av vår ansvarsfulla långivning, då vi inte vill godkänna lån som inte kan betalas tillbaka. Det är både i ditt och vårt intresse att lånen blir betalade tillbaka i tid. Du kan läsa mer om vårt ansvar under sidan ansvar.

Det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda och vi kan därför alltid kontaktas på telefon
010 551 75 15 och email: kontakt@profilkredit.se, om du har några frågor angående lån, tillbakabetalning eller andra saker kring ditt lån.

Profilkredit är ett svenskt företag under Finans 24/7 Sverige AB, som har erbjudit lån sedan 2016. Finans 24/7 Sverige AB är registrerat och under tillsyn hos Finansinspektionen vidrörande penningtvätt och finansiering av terrorism, så att vi tryggt kan erbjuda privatlån till den svenska befolkningen.

ProfilKredit
Finans 24/7 Sverige AB,
Adelgatan 21
211 22 Malmö

Det ska vara enkelt och tryggt att låna

Hos Profilkredit kan du låna på det sätt, som passar dig bäst: Du kan låna upp till 20.000 kr. Du kan välja en löptid från 1 till 3 månader

Du får svar på din låneansökan inom en timme

Om du är redo för att låna kan det gå snabbt. Fyll i den fulla ansökningen på nätet, där du använder ditt BankID. Skickar du din ansökning under våra öppningstider mellan 9 och 17, får du svar inom en timme, annars dagen efter. Du ska bekräfta lånet via ditt konto efter att ansökningen är godkänd. Därefter är pengarna tillgängliga på ditt bankkonto fortast möjligt.

Du ska inte ställa säkerhet
Vi kräver ingen säkerhet för lånet. Vi frågar inte heller om, vad du ska använda pengarna till. Det bestämmer du.

Verksamhetsupplysningar:

Adress:Adelgatan 21, 211 22 Malmö
Organisationsnummer:559091-5194
Email:kontakt@profilkredit.se
Telefonnummer:010 551 75 15

Låna till det du önskar

Låna Nu