Om ProfilKredit

Om ProfilKredit

ProfilKredit erbjuder lån i Sverige till personer med svenskt personnummer – och som inte finns i Kronofogdens register. Det gör vi som en del av vår ansvarsfulla långivning, då vi inte vill godkänna lån som inte kan betalas tillbaka. Det är både i ditt och vårt intresse att lånen blir betalade tillbaka i tid. Du kan läsa mer om vårt ansvar under sidan ansvar.

Det är viktigt för oss att våra kunder är nöjda och vi kan därför alltid kontaktas på telefon
010 551 75 15 och email: kontakt@profilkredit.se, om du har några frågor angående lån, tillbakabetalning eller andra saker kring ditt lån.

Profilkredit är ett svenskt företag under Finans 24/7 Sverige AB, som har erbjudit lån sedan 2016. Finans 24/7 Sverige AB är registrerat och under tillsyn hos Finansinspektionen vidrörande penningtvätt och finansiering av terrorism, så att vi tryggt kan erbjuda privatlån till den svenska befolkningen.

ProfilKredit
Finans 24/7 Sverige AB
Hyllie Boulevard 34
215 32 Malmö

Det ska vara enkelt och tryggt att låna

Hos Profilkredit kan du låna på det sätt som passar dig bäst. Du kan låna upp till 50.000 kr. med en öppen löptid på 24 månader.

Du får svar och utbetalt pengarna direkt.

Om du är redo för att låna kan det gå snabbt. Fyll i den fulla ansökningen på nätet, där du använder ditt BankID. Blir du godkänd kommer pengarna att vara tillgängliga på ditt bankkonto direkt.

Du behöver inte ställa säkerhet för lånet
Vi kräver ingen säkerhet för lånet. Vi frågar inte heller om, vad du ska använda pengarna till. Det bestämmer du.

Verksamhetsupplysningar:

Adress:Hyllie Boulevard 34, 215 32 Malmö
Organisationsnummer:559091-5194
Email:kontakt@profilkredit.se
Telefonnummer:010 551 75 15