Så ansöker du

Så här tar du ett lån hos Profilkredit!

Registrera dig hos Profilkredit

För att kunna ta ett lån ska du registrera dig hos Profilkredit. Via dina sidor kommer du framöver att hålla koll på dina lån, betala tillbaka eller delbetala lånet. Det är viktigt att du anger din korrekta e-mailadress samt telefonnummer, så att vi kan kommunicera med dig. Du kan alltid hålla dina upplysningar uppdaterade via dina sidor på Profilkredit.se.

Skriv under med BankID

Alla avtal ska skrivas under med BankID elektroniskt. Vi använder oss av BankID, så vi är säkra på att det är du som ingår låneavtalet – och att ingen kan ta ett lån i ditt namn. Kort efter att du har skrivit under med BankID, kontrollerar vi dina upplysningar och godkänner ditt lån om allt är korrekt.

Godkänn lånet

Efter att du har ansökt om ditt lån, ska du själv logga in på din profil och godkänna lånet. Lånet börja först gälla efter ditt samtycke. När du har godkänt lånet får du pengarna överförda direkt till ditt konto.

Få pengarna direkt

Så fort vi har godkänt ditt lån skickar vi utbetalningen till det kontonummer du har valt. Om du har någon av de vanliga svenska bankerna så kommer du ha åtkomst till pengarna direkt efter att du godkänt låneavtalet. Pengarna kan du använda till precis vad du vill och vi skickar givetvis en påminnelse när ditt lån ska betalas tillbaka.

Lån som passar dig!

Låna upp till 50.000 kr.

Hos Profilkredit finns det inga öppningstider. Du kan ansöka om ett lån dygnet runt, få svar om du är godkänd, med det samma och så är pengarna på väg in på ditt valda konto.

Betala när det passar dig

Du kan ta ett lån med en låneperiod på 24 månader. Du kan när som helst lösa hela ditt lån. Väldigt enkelt och flexibelt!

Lån du kan hålla koll på

När du tar ett lån hos Profilkredit, får du samtidigt tillgång till "mina sidor" hos Profilkredit. Där får du en överblick över dina lån, lånevillkor samt kan uppdatera dina personliga upplysningar, så att vi enkelt kan kommunicera med dig.

Hög säkerhet

Hos Profilkredit gör vi allt vi kan för att det inte ska bli fel eller att lån tas i någon annans namn. Därför ska du skriva under med ditt personliga BankID och pengarna blir utbetalda till det konto du har valt, då du registrerade dig.