SMS lån direkt!

Profilkredit hjälper dig när du behöver ta ett sms lån direkt! Vi är en kreditgivare som verkar inom Sverige och hjälper privata kunder med snabba lån. Vår ambition är att det ska gå snabbt och vara lätt att låna samt att betala tillbaka lånet. Med SMS lån direkt får du pengarna direkt till ditt konto dygnet runt. Hos oss kan du låna mellan 10 000 – 50 000 kronor upp till 24 månader och ansökan för SMS lån direkt tar bara 2 minuter. Vi erbjuder små lån med stora möjligheter och hjälper dig när du behöver låna pengar med direkt utbetalning. Oavsett om du behöver pengar för att lösa en oförutsedd händelse eller om du vill boka den där spontana resan finns Profilkredit här för dig.

Sms lån direkt utbetalning

Direkt utbetalning innebär att du får pengarna direkt till ditt konto. Allt du behöver göra är att välja hur mycket du vill låna, fylla i en låneansökan med dina upplysningar, skriva under med BankID för att sedan få pengarna direkt till ditt konto. Allt detta sker dessutom på internet när du tar sms lån direkt. Många människor vill att det ska vara lätt och gå snabbt att ta ett lån. Därför är sms lån med direktutbetalning ett bra alternativ. Faktiskt så har internet blivit den mest populära platsen för att ta lån eftersom det ofta tar några veckor att få ett lån beviljat hos banken. Med sms lån direkt kan det många gånger gå snabbare än 15 minuter att både ansöka och få lånet beviljat.

Profilkredit : Välj rätt långivare för SMS lån direkt

När du är intresserad av att låna pengar med direkt utbetalning är det viktigt att välja en långivare som erbjuder bra lån med snabba utbetalningar. Profilkredit finns för dig som behöver ett sms lån med direkt utbetalning. Hos oss tar en ansökan endast två minuter och många gånger har du pengarna på ditt konto inom 15 minuter, oavsett vilken bank du har. Men ett generellt tips för att undvika långa väntetider när du tar ett sms lån är att du som låntagare ha ett konto i samma bank som långivaren. Swedbank, Nordea, Handelsbanken, Danske Bank och SEB är vanliga banker som många långivare och låntagare använder. Samtidigt kan olika långivare ha olika villkor för lånet. Ta därför inte första bästa sms lån utan läs istället igenom flera olika lån som erbjuder direkt utbetalning. Ett tips är även att fortsätta med samma långivare om du en gång har varit nöjd med ett sms lån. Men Profilkredit erbjuder alltså direkta utbetalningar oavsett vilken bank du har.

Jämför lån

SMS lån dygnet runt och få pengarna utbetalda direkt!

Profilkredit erbjuder lån med direkt utbetalning dygnet runt. Att ta ett sms lån med snabb utbetalning kan vara bra när du exempelvis behöver pengar för att betala oförutsedda kostnader eller om du vill hänga med kompisgänget på den spontana resan. Istället för långa behandlingstider hos banken är sms lån med dirket utbetalning alltså ett snabbt och enkelt alternativ när du behöver pengar. Det är dock viktigt för dig som låntagare att inte låna pengar om du ej kan betala tillbaka pengarna i rätt tid. Tänk därför alltid över ditt beslut om att ta ett sms lån. Att inte betala tillbaka lånet kan leda till negativa följder.

Viktigt att tänka på när du vill ta sms lån direkt

Det finns vissa saker att tänka på när du vill ta ett sms lån med direkt utbetalning. Även om det kan vara smidigt att ta ett lån med snabb utbetalning måste du alltid klara av att betala tillbaka skulden. Innan du bestämmer dig för att låna pengar bör du alltid ha en återbetalningsplan för lånet. Ett sms lån innebär många gånger räntor och vid utebliven återbetalning kan lånet snabbt bli dyrare än vad du tänkt dig. Se därför till att alltid vara införstådd med vad räntan för ditt lån innebär. Genom att ha full insikt i vad lånet innebär och att ha en tydlig återbetalningsplan undviker du som låntagare att hamna i ekonomiska trångmål. Det är trots allt du som tar ett sms lån som har kontroll över din ekonomi samt ansvaret för att lånet återbetalas. Om du känner dig osäker kring vad lånet egentligen innebär kan du alltid ringa långivarens kundtjänst för att få hjälp. Vi på Profilkredit avråder dig att ta ett lån i syfte att betala tillbaka en annan skuld.

Vanliga krav när du ansöker om sms lån direkt utbetalning

Här finner du de vanliga kraven för att få låna pengar direkt:

 • Minst 18 år gammal. Du behöver ha fyllt 18 år för att få sms lån direkt.
 • Folkbokförd i Sverige. Du behöver ha en folkbokförd adress i Sverige för att få ta sms lån.
 • Deklarerad inkomst. Långivaren kräver att det finns en deklarerad inkomst kopplad till ditt personnummer.
 • Betalningsanmärkningar måste vara äldre än 6 månader gamla för att få ta sms lån direkt.
 • Inget aktivt skuldsaldo hos Kronofogden. Du får inte lov att ta sms lån om du har aktiva skulder hos Kronofogden. Äldre och betalda skulder anses OK.
 • Svenskt BankID. Du behöver ha ett mobilt BankID som är registrerat i Sverige för att kunna ta ett sms lån snabbt.
 • Konto på en svensk bank. För att långivaren ska kunna göra utbetalningen direkt behöver du ha ett konto på en svensk bank.

För och nackdelar med att ta ett sms lån snabbt

Fördelar

Det finns både för och nackdelar med att ta ett sms lån. Fördelarna med ett snabbt sms lån kan exempelvis vara att du får pengar snabbt, enkelt att ansöka, lån trots betalningsanmärkning, flera olika summor att låna och att du kan låna pengar vart du än befinner dig över internet. Ett sms lån som sköts på rätt sätt kan rädda dig ur svåra situationer. Om bilen går sönder och du verkligen behöver den i din vardag kan ett sms lånd med direkt utbetalning hjälpa dig att få bilen lagad. Din tvättmaskin kanske går sönder och du behöver en ny för att hålla familjens kläder rena? Samtidigt kan ett sms lån ge dig lite extra lyx i vardagen. Du kanske vill köpa den där cykeln men har inte råd innan lönen som kommer nästa månad? Du kanske behöver nya kläder för den kommande arbetsintervjun? Oavsett vad finns Profilkredit för dig som behöver pengar snabbt och direkta utbetalningar.

Nackdelar

Nackdelarna med sms lån kan vara höga räntor, korta återbetalningstider, kosta mer än vad du trodde och att pengarna kan användas till onödiga köp som låntagaren egentligen inte är i behov av. Samtidigt kan sms lån bli en dålig vana och den som inte klarar av att betala tillbaka hela skulden kan hamna i eknomisk knipa. Tänk därför på att inte ta ett sms lån om du exempelvis inte kan betala tillbaka hela skulden månaden efter. Du bör även undvika sms lån för att täcka upp andra skulder eller för att betala nöjen som du egentligen inte har råd med. Det är bra att alltid läsa igenom villkoren för lånet noggrant. Du som låntagare bör vara medveten om att ett lån som inte betalas tillbaka efter påminnelseproceduren övergår till extern inkasso. Detta kan i sin tur innebär ytterligare kostnader. I värsta fall kan ärendet gå till kronofogdemyndigheten.

Vanliga frågor om att ta sms lån snabbt

Ibland kan det vara svårt att veta vad som gäller för sms lån med snabba utbetalningar. Därför har vi samlat några av de vanligaste frågorna nedan.

Hur mycket kan jag låna?

Hos Profilkredit.se kan låntagaren låna upp till 50 000kr under 24 månader. En förutsättning för att ta lån hos Profilkredit är att du har fyllt 20 år och inte finns i Kronofogdens register.

Vem kan ta SMS lån?

Profilkredit ställer vissa krav på låntagaren. Du måste:

 • Vara minst 20 år och myndig
 • Ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige.
 • Ha ett bankkonto
 • Vara fri från betalningsanmärkningar de senaste 12 månaderna
 • Inte finnas i Kronofogdens register
 • Vara under 70 år.

Hur gör man för SMS lån?

För att ta ett sms lån med direkt utbetalning hos Profilkredit behöver du göra en ansökan. I ansökan väljer du vilket belopp du önskar att låna, fyller i en låneansökan med dina upplysningar för att sedan signera låneavtalet med BankID. Om din ansökan beviljas får du pengarna direkt till kontot.

Vad är SMS lån?

Sms lån eller snabblån är ett lån som många gånger går mycket fort att genomföra. Ofta handlar dessa typ av lån av mindre summor och sker vanligtvis över internet. Man kommunicerar och tar alltså lånet med hjälp av sms-kommunikation eller på lånutgivarens hemsida. Det går snabbt och du behöver ingen direktkontakt med en fysisk person.

profilkredit

Sammanfattning – Sms lån direkt när du vill ta ett sms lån snabbt

I denna text har du kunnat läsa om vad ett sms lån med direkt utbetalning innebär, nämligen att du kan få pengarna direkt till ditt konto på ett snabbt och enkelt sätt vid en godkänd ansökan. Texten har också lyft fram vikten av att välja rätt långivare för att undvika långa utbetalningstider. Dessutom lyfter texten fram både för och nackdelar med sms lån direkt. Fördelar är många gånger att du får pengarna mycket snabbt och att du kan använda sms lån med direkt utbetalning för att lösa oförutsedda kostnader eller för att ge dig själv lite lyx i vardagen. Nackdelarna kan istället vara att lånet blir dyrare än vad du hade tänkt dig och att sms lån kan användas i fel syften. Det gäller alltså att du som låntagare har en bra återbetalningsplan för att kunna betala tillbaka hela lånet. SMS lån med direkta utbetalningar ska med andra ord användas på rätt sätt och med stor eftertänksamhet. Profilkredit är en långivare som erbjuder sms lån med dirket utbetalning och har snabba handläggningstider för dig som vill ta ett snabbt sms lån. Profilkredit är ett seriöst varumärke under Finans 24/7 Sverige AB. Finans 24/4 Sverige AB är bland annat registrerat hos Finansinspektionen vilket vittnar om vår seriösa inställning till SMS lån med snabba utbetalningar. Tänk igenom varje SMS lån för att undvika negativa påföljder.