SMS lån till både stort och smått

{{value | toDkk}}.

10.000 kr. 50.000 kr.

Prisexempel: Låna 15.000 kr i 24 månader. Uppläggningsavgift 395 kr, administrationsavgift 45 kr, nominell bunden årsränta 39 %, effektiv ränta 59,22 %, totalt att återbetala 23.496 kr (979 kr per månad i 24 månader). Direkt utbetalning till ditt bankkonto.

 • Månadskostnad: {{product.monthly | toDkk}} laddar...
 • Att betala tillbaka: {{product.totalpayable|toDkk}} laddar...
 • Första betalning: {{firstPaymentDate}} laddar...
 • Låneperiod: {{product.period}} månader laddar...
 • Nominell årsränta: {{product.interest | toPercantage}} laddar...
 • Effektiv ränta: {{product.aop | toPercantage}} laddar...
 • Prisexempel: Låna 15.000 kr i 24 månader. Uppläggningsavgift 395 kr, administrationsavgift 45 kr, nominell bunden årsränta 39 %, effektiv ränta 59,22 %, totalt att återbetala 23.496 kr (979 kr per månad i 24 månader). Direkt utbetalning till ditt bankkonto.  Trustpilot

  “Mycket bra, smidig och snabb hantering…
  Mycket bra. Smidig och snabb hantering. Pengarna på kontot supersnabbt. Kan rekommendera Profilkredit till alla som behöver pengar snabbt.”

  – Kristian  // 26 jan. 2021

  Ett SMS lån är ett populärt sätt att få pengar på kontot utan onödigt krångel. Du kan ansöka om ett SMS lån som beviljar många bekvämt från kontoret, på semester eller till och med på väg till jobbet. SMS lån tillhandahålls huvudsakligen av privata företag som inte är banker. På Profilkredit.se erbjuder vi lån från 10.000kr upp till 50.000kr med hög beviljandegrad.

  SMS lån som godkänner många

  SMS kan skickas för många olika ändamål – förutom regelbunden kommunikation med vänner och familj kan vi i dagsläget använda dem för att betala för olika tjänster, skicka bidrag till välgörenhetsorganisationer eller spela spel på nätet. Textmeddelandena kan dock också användas för att ansöka om ett snabb, icke-banklån. Dessa lån kallas för SMS lån och du behöver inte ens vara ansluten till nätet för att ansöka om ett SMS lån som godkänner alla – allt du behöver göra är att skicka ett SMS från din mobiltelefon, var du än är.

  SMS lån har blivit en av de mest populära typerna av låneprodukter på den svenska marknaden. Detta beror främst på att det är en enkel ansökningsprocess och tillgänglighet för ett stort antal sökande.

  Skillnaden mellan SMS lån och andra lån

  Vid första anblicken skulle man kunna tycka att endast lån som anordnas via SMS kallas för SMS-lån, men för närvarande kallas nu även andra mindre lånetyper för SMS-lån. Förr så hade inte alla tillgång till internet, och behovet av ett alternativt sätt att ansöka om ett lån var därför stort, men idag har de allra flesta människor tillgång till Internet och kan därför ansöka om ett snabblån via webbläsaren.

  Fördelar med SMS lån direkt

  Nedan hittar du en lista över fördelar med sms lån:

  SMS lån

  Nackdelar med SMS lån

  Nackdelar man kan finna hos lån med hög beviljandegrad:


  Anök här på 2 min

  Ansöka om SMS lån direkt online

  När är det vettigt att ansöka med ett sms och när ska man ansöka online?

  En ansökan via sms är vettigt om:

  En ansökan online är lämplig om:

  I de flesta fall är det bekvämare att skicka in låneansökan online.

  SMS-lån och deras säkerhet

  Många undrar hur pass säkra SMS-lån egentligen är. Finns det ingen risk för att dina uppgifter kommer missbrukas av någon obehörig? I det avseendet kan du vara helt lugn – Vi är en pålitlig långivare som inte ger ut SMS-lån och våra lån är ordentligt säkrade och det finns ingen risk för att dina data missbrukas.

  Exempel på när det är lämpligt att ansöka om ett SMS-lån

  Så när ska du ansöka om ett SMS-lån?

  SMS lån som beviljar de manga

  Idag är banklån inte tillgängliga för alla kunder, främst på grund av betalningsanmärkningar eller dålig kreditvärdighet. Allt du behöver är en sen betalning av lånet och banken kan avvisa din låneansökan. Naturligtvis kräver banken också din inkomsthistorik, och detta är ett stort problem för till exempel nystartade företag. I ett sådant fall finns det en möjlighet att välja icke-banklån utan säkerhet.


  Anök här på 2 min

  sms lån direkt

  SMS lån direkt

  Tidigare ett mycket populärt sätt att ansöka om ett lån som idag ersätts av online-lån, som du också kan ansöka om med en smartphone via din mobil webbläsare. Du kan låna både från en bank eller en icke-bankinstitution. Den största fördelen med den här lånetypen är hur snabbt du blir klar med din ansökan och hur snabbt dina pengar utbetalas till ditt bankkonto.

  Det här är vad vi kan kalla alla lån som betalas ut direkt till ditt bankkonto, oftast i samband med långodkännandet. Pengarna överförs till sökandes konto, t.ex. vid konsolidering av befintliga lån eller vid godkännande av ett snabblån. När du får lån med direktutbetalning beviljat så kan du förvänta dig att få dina pengar överförda inom en kort tid.

  Det här är vad vi kan kalla alla lån som betalas ut direkt till ditt bankkonto, oftast i samband med långodkännandet. Pengarna överförs till sökandes konto, t.ex. vid konsolidering av befintliga lån eller vid godkännande av ett snabblån. När du får lån med direktutbetalning beviljat så kan du förvänta dig att få dina pengar överförda inom en kort tid.

  Låna pengar direkt

  profilkredit

  010 551 75 15


  Kontakt@profilkredit.se


  Vardagar: kl. 9:00 – 17:00

  Har du frågor, eller något du inte kan hitta svaren på?

  Hur mycket kan jag låna?

  Hos Profilkredit.se kan du låna upp till 50.000 kr under 24 månader. Du kan ta ditt första lån hos Profilkredit, så länge du har fyllt 21 år och inte finns i Kronofogdens register.

  Kreditprövning
  Vi använder oss av Bisnode för att få hjälp att kreditvärdera våra kunder.
  Hur fort får jag svar på min låneansökning?

  När du ansöker om ett lån, värderar vi med detsamma om du kan ta ett lån hos Profilkredit. Om du blir godkänd så mottar du ett e-mail med dina lånedokument samt lånevillkor. När du blivit godkänd blir pengarna direkt överförda till det kontonummer du har angivit.

  Kan jag annullera min låneansökning?

  Har du inte gjort färdigt processen, kommer ansökan att bli annullerad efter några dagar. Om du har signerat med BankID, men inte fått beloppet utbetalt så kontakta oss vänligast på kontakt@profilkredit.se

  Vilka krav ska man uppfylla för att låna pengar hos Profilkredit?
  – Du behöver vara minst 21 år och myndig. – Du ska ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige.

  – Det krävs en aktiv e-mail adress.

  – Ett Bankkonto.

  – Inga betalningsanmärkningar från de 12 senaste månaderna, men äldre går bra.

  – Inget i Kronofogdens register.

  – Ej över 67 år och myndig.

  Vanliga frågor här