SMS Lån

SMS lån

Letar du efter ett snabbt sms-lån? Då har du kommit till rätt ställe. Med din mobiltelefon i handen, har det aldrig varit enklare att låna pengar. Vi optimerat vår hemsida, så du smidigt kan låna pengar från din mobiltelefon. På samma sätt som ett sms-lån kan du snabbt och enkelt låna pengar med några få klick. På Profilkredit.se erbjuder vi lån från 10.000kr upp till 50.000kr.

SMS-lån med direkt utbetalning

Tidigare var sms-lån tillåtet, idag har det ersatts med en ny låneform. 

SMS-lån är en låneform som du enkelt ansöker om ett lån över sms, denna låneform är idag inte tillåten. Till följd av detta har SMS-lån ersatts av privatlån där du på ett tryggt och säkert sätt kan ansöka om ett lån via din mobiltelefon, tablett eller dator. Profilkredit är en svensk långivare som erbjuder dig ett snabbt privatlån tryggt och säkert. Inom två minuter får du svar och utbetalning direkt.

Motsatt från andra lånetyper har du snabbt, tryggt och enkelt dina pengar på ditt konto på några minuter, då vi genomför en kreditvärdering med detsamma.

Om du var ute efter ett SMS-lån är vårat privatlån ett lika snabbt sätt att låna pengar på. På endast två minuter från att du har startat din ansökan, till att få svar på om du blev godkänd. Idén om SMS lån är att det ska vara ett snabbt sätt att få pengar på kontot. Om du ansöker från din mobiltelefon, tablett, eller dator är ingen skillnad. Vi har gjort det enkelt på alla plattformar och du får svar på din låneansökan med samma.

Vi vet att du önskar att ha tillgång till dina pengar direkt, och detta är anledningen till att du har valt att ansöka om ett SMS-lån. Därför sker vår utbetalning direkt, när din låneansökan är godkänd.

Hur ansöker jag om ett lån hos profilkredit.se? 

Det tar dig cirka två minuter att ansöka om ett nytt SMS-lån. Det du behöver göra för att ansöka om ditt lån hos oss på profilkredit.se, är att registrera dig, fylla i dina uppgifter, och till sist signera med ditt BankID. Detta tar inte mer än två minuter.

BankID är en säkerhet för dig som lånar pengar, som är grunden till att vi kan godkänna din ansökan direkt. Detta kräver att du är mellan 20–70 år, och inte finns i Kronofogdens register för att kunna ansöka ett privatlån hos oss.

För att din låneansökan ska bli beviljad genomför vi en kreditprövning via Bisnode. Profilkredit beviljar lån till privatpersoner som har en deklarerad årsinkomst med minimum 150 000kr. Vi vill att du så snabbt som möjligt ska kunna ansöka om ett lån på ett tryggt och säkert sätt, utan att behöva vänta på svar från en bank om du är godkänd för att låna pengar eller inte.

Det är möjligt att låna pengar dygnet runt, när du har behov till det. Allt sker automatiskt via hemsidan vilket innebär att du får svar direkt på din låneansökan.

Läs mer om våra lånevillkor här

SMS lån

Hur mycket pengar kan jag låna?

Du kan låna från 10.000kr upp till 50.000kr. När du ansöker om ditt lån väljer du själv summan du vill ansöka om. På ett lika snabbt och effektivt sätt som ett sms lån.

Lånebeloppet kräver en kontrollering, som är grunden till att vi automatiskt hämtar din årsinkomst från Bisnode med ditt godkännande. Vår vision är att det ska vara en trygg och säker upplevelse för dig att låna pengar av oss på Profilkredit. Av denna anledning får du svar direkt på din låneansökan, om du har möjlighet att låna pengar för ditt önskade belopp.

All information blir hämtad automatiskt från Bisnode. En kreditprövning hos Bisnode görs och därefter mottager du svar på din låneansökan direkt. På kreditprövningen så görs bland annat en kontroll av att du inte finns med i Kronofogdens register samt har en stabil inkomst. Det är viktigt när du lånar pengar att har möjlighet att återbetala igen.

Läs mer om vad du kan låna pengar till här.

När ska jag betala tillbaks lånet?

När du har tagit ett SMS-lån eller så kallat privatlån på profilkredit, får du en avbetalningsplan på 24 månader. Under dessa månader betalar du en månadsbetalning som är uppdelat på 24 månader. Du kan närsomhelst betala av hela ditt lån.

Vi vill att det ska vara lika enkelt att betala av ditt privatlån som det är att låna pengarna, processen ska vara så lätt som möjligt för dig.

Vad kan jag använda mitt lån till?

Vi har inget krav på vad du använder pengarna till, det upp till dig vad du behöver använda pengarna till. Vi vill erbjuda dig ett privatlån som du själv bestämmer vad du ska använda det till och som du vid ett senare tillfälle har möjlighet att betala tillbaka.

Det är viktigt för oss att du kan använda pengarna till det du önskar. Det är orsaken till att vi inte frågar dig, vad du ska använda ditt privatlån till.

Du kanske inte har tillräckligt med sparade pengar eller inga sparade pengar alls. Då kan en bra lösning vara att ta ett lån hos Profilkredit. Att ta ett privatlån är ett stort och viktigt beslut som bör övervägas om det är rätt lösning.

Läs mer om vad du kan låna pengar till 

Privatlån på två minuter

I dagens samhälle lever vi i en digital värld, där allt ska ske snabbt och enkelt. Ansöker vi om ett lån, vill vi ha utbetalning direkt. Sedan SMS-lån blev förbjudet blev det mer komplicerat att ta snabba privatlån.

Profilkredit erbjuder ett snabbt privatlån där du enkelt kan få ett lån på två minuter, på ett lika snabbt sätt som ett SMS-lån. Minimum för ett lån är från 10.000kr upp till 50.000kr.

Du behöver endast fylla i ditt önskade lånebelopp, dina personuppgifter, och sedan görs en kreditvärdering. Kreditvärderingen kontrolleras och du får svar direkt på din låneansökan.

När din låneansökan är godkänd behöver du att lämna dina kortuppgifter. Anledningen är att din månadsbetalning dras automatiskt från ditt kort varje månad. Det är som ett månadsabonnemang. Allt sker säkert, automatiskt, snabbt och enkelt.

SMS-lån utan säkerhet

Tidigare när SMS-lån var tillåtet fanns det ingen säkerhet vilket ledde till att flera belånade sig utan att ha möjlighet att betala av sina lån. Idag när du ansöker om ett privatlån gör vi en kreditvärdering. Anledningen till att vi gör en kreditprövning är för din säkerhet kontrollerar vi dina uppgifter och beräknar så att du har möjlighet att återbetala ditt lån.

Hur skyddar vi dina personuppgifter?

Din säkerhet är vår prioritet när du tar ett privatlån hos oss. När du ansöker om ett lån gör vi en kreditvärdering för både din och vår säkerhet. Vi vill vara säkra på att ingen använder sig av din identitet, vilket är anledningen till att vi använder oss av BankID, som du signerar din låneansökan med.

Det gör det nästan omöjligt för någon annan att ta ett lån i ditt namn. All information ska stämma överens, Bisnode, BankID och med de uppgifterna du fyllt i.

Låna pengar ansvarsfullt

Att ta ett lån är ett stort och viktigt beslut. Det är du som avgör om du har möjlighet att ta ett privatlån. Du kan ha många anledningar till att låna pengar, men det är viktigt att du lånar pengar ansvarsfullt.

Vi har inget ansvar att avgöra om din anledning är tillräcklig för att ta ett privatlån. Profilkredit ser till att du kan låna pengar, kontrollerar att det är rätt val för dig, och erbjuder dig ett lån. Denna process ska vara så enkel, snabb och trygg som möjligt.

Nöjda kunder hos profilkredit?

Här här kan du läsa om våra kundomdömen.