SMSpengar – Ansök säkert här

{{value | toDkk}}.

10.000 kr. 50.000 kr.

Prisexempel: Låna 15.000 kr i 24 månader. Uppläggningsavgift 395 kr, administrationsavgift 45 kr, nominell bunden årsränta 39 %, effektiv ränta 59,22 %, totalt att återbetala 23.496 kr (979 kr per månad i 24 månader). Direkt utbetalning till ditt bankkonto.

 • Månadskostnad: {{product.monthly | toDkk}} laddar...
 • Att betala tillbaka: {{product.totalpayable|toDkk}} laddar...
 • Första betalning: {{firstPaymentDate}} laddar...
 • Låneperiod: {{product.period}} månader laddar...
 • Nominell årsränta: {{product.interest | toPercantage}} laddar...
 • Effektiv ränta: {{product.aop | toPercantage}} laddar...
 • Prisexempel: Låna 15.000 kr i 24 månader. Uppläggningsavgift 395 kr, administrationsavgift 45 kr, nominell bunden årsränta 39 %, effektiv ränta 59,22 %, totalt att återbetala 23.496 kr (979 kr per månad i 24 månader). Direkt utbetalning till ditt bankkonto.


  Trustpilot

  “Mycket bra, smidig och snabb hantering…
  Mycket bra. Smidig och snabb hantering. Pengarna på kontot supersnabbt. Kan rekommendera Profilkredit till alla som behöver pengar snabbt.”

  – Kristian  // 26 jan. 2021

  SMSPengar – Ansök säkert

  Behöver du smspengar? Många svenskar är i samma situation. Man behöver ofta lite extra pengar för att klara sig genom månaden för att täcka oförutsedda utgifter eller helt enkelt unna sig. Ett minilån kan hjälpa dig stabilisera din ekonomi eller köpa den där nya bilen. Du kan använda ditt lån till vad som helst. Men vad gör man för att få tag på pengar snabbt? Vad ska du tänka på?

  innehållsförteckning

  Snabba pengar på väg till dig

  Ibland behöver man få låna sms pengar för att kunna klara sig genom månaden. Det finns olika sätt man kan få tag på pengar och att ta ett mobillån är ett sätt. Vårt minilån på Profilkredit skickas till dig så fort du ansökt. Det är snabba pengar! Då har du pengar lättillgängligt som kan utnyttjas när du behöver dem. Vi förstår att ett pengabehov kan komma från ingenstans och därför är Profilkredit redo att skicka pengarna till dig snarast.

  smspengar

  När är sms pengar en bra idé?

  Ifall du överväger att ansöka efter ett lån är det smartast att titta på hur din ekonomi ser ut för tillfället. Hur mycket pengar behöver du? Kan du betala tillbaka på förfallodatumet? Kommer du ha lika mycket pengar att betala tillbaka när det är dags? Då är snabba pengar ett bra alternativ för dig. Ifall du lånar pengar åt dig själv för något du drömt om så kan det vara bra att låna. Vi rekommenderar dock inte att du tar ett lån för att betala tillbaka ett annat lån. Vi på Profilkredit är här för att hjälpa dig inte stjälpa dig.

  SMSPengar ansvarigt

  Det är viktigt att fundera på vad du behöver och vad som är viktigt för dig så du vet ifall ett lån är nödvändigt. Det viktigaste är att lånet är säkert och billigt, inte bara snabbt. På Profilkredit tar vi stort ansvar i att försäkra dig om din säkerhet och se till att din privata information inte utnyttjas på fel sätt. Du kan läsa mer om vår ansvarspolicy på vår hemsida. För oss är det viktigt att du har åtkomst till ditt konto när du tagit ett lån så du kan följa processen.

  SMSPengar med Profilkredit

  SMSPengar hos Profilkredit är enkelt och säkert. Allt du behöver är ditt BankID och din dator, surfplatta eller mobil. Du får svar omedelbart när du ansöker om ett lån. Du kan låna från 10 000 kr till 50 000 kr hos oss. Vi har låga räntor, en flexibel återbetalningsperiod och inga dolda kostnader. SMS pengar hos Profilkredit kan vara en bra lösning ifall man behöver pengar.

  Snabba pengar för dig och dina drömmar

  Alla har olika drömmar och mål, vissa drömmer om att åka till ett exotiskt land, köpa en ny bil eller flytta till storstaden. En dröm kan vara att börja om på nytt. T.ex. starta ett nytt företag eller investera i en produkt. Det kan vara allt från en oförutsedd räkning, en flygbiljett eller till att laga en tand hos tandläkaren. Det kan finnas olika anledningar till att ta ett minilån. Vi på Profilkredit hjälper till med alla sorters frågor under processen. Vi litar på att du vet vad som är bäst för dig. Därför frågar vi aldrig vad du planerar att spendera pengarna på. Vi vill bara hjälpa dig med vad du behöver. Det ska vara enkelt och snabbt att låna smspengar till det du vill.

  smspengar

  Skaffa smspengar här

  När du bestämt dig över att ta ett minilån är det bara att klicka här för att bli skickad till ansökningsformuläret. Ifall du fortfarande överväger om detta är rätt val för dig, kan du läsa mer om vår ansvarspolicy härOm du har fler frågor kan du kontakta vår kundtjänst via mail eller telefon mellan 9-17 under vardagar.


  Ansök här

  profilkredit

  010 551 75 15


  Kontakt@profilkredit.se


  Vardagar: kl. 9:00 – 17:00

  Har du frågor, eller något du inte kan hitta svaren på?

  Hur mycket kan jag låna?

  Hos Profilkredit.se kan du låna upp till 50.000 kr under 24 månader. Du kan ta ditt första lån hos Profilkredit, så länge du har fyllt 21 år och inte finns i Kronofogdens register.

  Kreditprövning
  Vi använder oss av Bisnode för att få hjälp att kreditvärdera våra kunder.
  Hur fort får jag svar på min låneansökning?

  När du ansöker om ett lån, värderar vi med detsamma om du kan ta ett lån hos Profilkredit. Om du blir godkänd så mottar du ett e-mail med dina lånedokument samt lånevillkor. När du blivit godkänd blir pengarna direkt överförda till det kontonummer du har angivit.

  Kan jag annullera min låneansökning?

  Har du inte gjort färdigt processen, kommer ansökan att bli annullerad efter några dagar. Om du har signerat med BankID, men inte fått beloppet utbetalt så kontakta oss vänligast på kontakt@profilkredit.se

  Vilka krav ska man uppfylla för att låna pengar hos Profilkredit?
  – Minst 21 år och myndig. – Du ska ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige.

  – En aktiv e-mail adress.

  – Det krävs ett Bankkonto.

  – Inga betalningsanmärkningar från de 12 senaste månaderna, men äldre går bra.

  – Du får inte finnas i Kronofogdens register.

  – Ej under 21 år och inte över 67 år

  Vanliga frågor här