Snabblån

Snabblån - Profilkredit 2020

Profilkredit erbjuder inte SMS lån, men eftersom vår webbplats är mobiloptimerad kan du låna pengar från din mobiltelefon, surfplatta eller dator. Du lånar inte direkt via SMS, utan du kan enkelt göra hela låneansökan via din mobiltelefon eller surfplatta.

Vi är engagerade i att ge dig den bästa möjliga upplevelsen när du tar ett snabblån hos oss som är så likt ett SMS lån som möjligt men enklare. Därför försöker vi också betala ut pengarna så fort som möjligt och erbjuda ett tillräckligt högt belopp för att täcka dina utgifter.

Vi försöker låna ut pengar till personer som behöver ett lån och inte kan få lån i banken. Där hade man generellt vänt sig till SMS lån och därför försöker vi hjälpa till och erbjuda ett bättre alternativ. Det är även därför vi har valt att inte kräva någon säkerhet till skillnad från andra låneleverantörer.

Är du osäker på ifall du vill ta ett SMS lån borde du istället tänka på vårt snabblån som ett alternativ, du kan låna upp till 50 000 kr.

Snabblån från Profilkredit.se 2019

Varför snabblån istället för SMS lån?

Tidigare var det vanligt att man tog ett SMS lån när man behövde pengar snabbt. Men eftersom vår webbplats är mobiloptimerad är det lika lätt att ansöka efter ett lån här – och utan nackdelarna som kommer med ett SMS lån så klart. Allt du behöver för att kunna ansöka om ett snabblån hos oss är en mobiltelefon eller surfplatta. Är du på semester och känner att det börjar bli tomt på kontot kan du snabbt och enkelt ansöka efter ett lån på Profilkredit och ha åtkomst till pengarna så fort som möjligt.

Billigare än SMS lån

Ifall du vill vara säker att du får den lägsta räntan och därmed det billigaste lånet, se till att låna så låga belopp som möjligt och en kort återbetalningsperiod. Det ger dig större chans att vi godkänner lånet än ifall man ansöker efter ett högt belopp.

Snabblån upp till 50 000 kr

Du kan låna från 10 000 kr till 50 000 kr på Profilkredit. De flesta lånar oftast 10.000, 15.000 eller 20 000, men det är såklart upp till dig hur mycket du vill låna. Samtidigt bör du även kontrollera hur mycket tid du behöver för att återbetala pengarna.

Snabblån utan säkerhet

Hos Profilkredit ställer vi låga krav för att du ska kunna ta ett lån. Ifall du har försökt ta ett vanligt banklån så vet du hur krävande det kan vara att gå igenom processen. Vi på Profilkredit tycker att det ska vara enkelt att kunna ta ett lån och därför har vi gjort det så simpelt som möjligt för dig.

Snabblån när du är 20 år

Du måste vara minst 20 år gammal för att kunna registrera dig för ett lån hos Profilkredit, och vi ställer inga frågor om hur du ska spendera dina pengar. Ifall du går till banken och frågar efter ett lån behöver du berätta exakt vad du behöver pengarna till. Oavsett ifall du behöver pengarna för hyran, en stadsresa eller något annat, behöver vi inte veta.

Fördelar och nackdelar med snabblån

Det finns olika fördelar och nackdelar vid att ta ett snabblån, men det är betydligt fler fördelar än nackdelar. Vi har försökt samla ihop de olika för- och nackdelarna med ett snabblån.

  • Snabb utbetalning
  • Enkelt att ansöka
  • Ingen säkerhet ställs
  • Använd pengarna till vad du vill
  • Låna hos oss, även ifall du inte kan låna från banken
  • Säkrare med snabblån än SMS lån
  • Räntan kan vara högre för andra lånebolag

Vad är ett SMS lån?

SMS lån blev populära efter de första låneleverantörerna erbjöd det för ett antal år sedan men eftersom tekniken utvecklades blev det också färre och färre som använde SMS lån. Numera är SMS lån inte lika relevanta men hos Profilkredit så kan du fortfarande låna pengar via din smartphone.

Guide till snabblån

Det är en enkel process att ta ett snabblån hos Profilkredit. Du börjar med att välja hur mycket pengar du vill låna och då ser du även vad det totala återbetalningsbeloppet blir. Därefter trycker du på ”Låna nu ” och senare kommer Profilkredit hjälpa dig genom processen.

Snabblån med BankID

Innan BankID lanserades var det inte möjligt att betala med en smartphone utan det var först när mobilt BankID kom som man kunde legitimera sig med mobilen. Idag kan du dock använda mobilt BankID för att ta ett lån på vår hemsida.

Snabblån och räntor

Vår ränta, effektiv ränta och kreditkostnader är lika delaktiga när du ansöker om ett lån. Ifall du vill ha det lägsta möjliga räntebeloppet ska du ta så lågt lån som möjligt och den kortaste återbetalningsperioden. Tar man ett stort lån med lång återbetalningsperiod kommer det kosta mer.

Frågor & svar om snabblån

Är snabblån säkert?

Ett snabblån på Profilkredit genom mobilen är precis lika säkert som om du gjorde lånet över datorn eller surfplatta. Det är exakt samma process som du går igenom och därför borde du inte vara rädd över att det inte ska vara säkert.

Hur mycket lån kan jag ta?

Du kan låna från 10 000 kr till 50 000 kr. Vi rekommenderar alltid att låna för vad du behöver.

Hur snabb är utbetalningen?

När vi har granskat informationen och låneansökan kan vi godkänna lånet omedelbart. Då får du åtkomst till pengarna direkt.

Hur snabbt kan jag få svar?

Vi svarar alltid din ansökan omedelbart och din kreditvärdering är alltid gratis så du kan se hur mycket vi kan erbjuda dig. Ifall du har flera frågor kan du alltid kontakta oss.