Snabblån

Snabblån direkt utbetalning

Små lån med stora möjligheter! Vid godkänd ansökan får du pengarna utbetalda direkt till ditt konto dygnet runt.

Snabblån direkt utbetalning

Profilkredit erbjuder snabblån med direkt utbetalning dygnet runt! Eftersom du skriver under lånet med BankID är Profilkredit en av marknadens säkraste kreditgivare som erbjuder snabblån med direkt utbetalning. Att ansöka om ett snabblån direkt utbetalning tar bara 2 minuter och pengarna betalas ut till ditt bankkonto så fort din ansökan är beviljad. När du ansöker om ett snabblån med direkt utbetalning hos oss kan du förvänta dig att pengarna finns på kontot inom 15 minuter vid godkänd ansökan. Det är enkelt att låna och enkelt att betala tillbaka. Låt oss på Profilkredit hjälpa till när du vill unna dig lite extra lyx i vardagen. Ansök om snabblån direkt utbetalning redan idag!

Snabblån

Snabblån med direkt utbetalning

Att ansöka om ett snabblån med direkt utbetalning är precis som ett vanligt snabblån. Men i övrigt är alltså ett snabblån med direkt utbetalning precis detsamma som ett vanligt snabblån med korta ansökningstider och snabba utbetalningstider. En försämrad kreditvärdighet kan göra det svårare för dig som låntagare att få andra mer traditionella lån beviljade i framtiden. Profilkredit är medvetna om att många får lönen i slutet av månaden. Men vem säger att vi måste vänta tills lönen kommer för att unna sig lite extra i vardagen? Profilkredit vill hjälpa våra låntagare att låna pengar snabbt och enkelt dygnet runt utan att försämra kreditvärdigheten.

Våra snabblån med direkt utbetalning                            

När du ansöker om ett snabblån med direkt utbetalnings hos Profilkredit gör vi inte en kreditupplysning genom Upplysningscentralen. Istället använder vi kreditupplysningsföretaget Bisnode. Att vi använder Bisnode istället för Upplysningscentralen innebär att vi inte försämrar din kreditvärdighet. Du som låntagare kan med andra ord känna dig trygg när du ansöker om ett snabblån med direkt utbetalning hos oss. Dessutom frågar vi aldrig vad du ska använda pengarna till. Det är helt och hållet upp till dig om du vill låna pengar för att laga en trasig bil eller unna dig själv lite extra lyx i vardagen. Vi finns där för dig när du behöver pengar på ett snabbt och smidigt sätt.

Snabblån direkt utbetalning – hur ansöker man?

Hos Profilkredit är det snabba puckar som gäller. Vår vision är att alla ska kunna låna pengar snabbt och enkelt dygnet runt. Ansökan tar bara två minuter och allt du behöver göra är att välja vilket belopp du vill låna, fylla i låneansökan med dina upplysningar och skriva under låneavtalet med BankID. Så fort din ansökan är klar handlägger vi ditt ärende och vid beviljad ansökan betalas pengarna ut direkt till ditt bankkonto. Vanligtvis sker allt detta inom bara 15 minuter. Dessutom sker allting online och det är mycket enkelt och säkert. Du som låntagare kan med andra ord känna dig trygg när du vill låna pengar hos Profilkredit. Du behöver heller inte planera för alla utgifter som kan dyka upp under månaden med tanke på våra snabba ansökningstider och utbetalningstider.

Är snabblån med direkt utbetalning ett lån utan säkerhet?

I vårt fall erbjuder vi ett lån med direktutbetalning och utan säkerhet. Detta innebär att du som låntagare kan använda pengarna till precis vad du vill. Ett lån med säkerhet innebär istället att långivaren kräver en säkerhet om att de lånade pengarna används i ett specifikt syfte. 

Lån med säkerhet kan exempelvis vara ett bolån eller billån där långivaren kräver en säkerhet om att du använder pengarna till det som ni har kommit överens om. Ett lån med säkerhet är med andra ord ett lån som inte går att använda till vad som helst.

Du som funderar på att ta ett snabblån bör vara medveten om att dessa lån är på en liten summa med relativt korta återbetalningstider. Dessutom innebär snabblån ofta högre räntesatser än de traditionella lånen, vilket innebär att dessa lån ofta är dyrare än andra. Men det finns såklart många situationer där ett snabblån kan vara ett bra alternativ. Snabblån kan vara en bra lösning om man inte vill belåna något eller har en liten kostnad att täcka. Det kan exempelvis handla om att du behöver låna pengar för att laga den trasiga bilen som du är beroende av i din vardag. Det kan även uppstå andra situationer där oförutsedda kostnader sätter käppar i hjulet. Det är klokt att ha en tydlig återbetalningsplan innan man bestämmer sig för att ansöka om ett snabblån. Ett snabblån som används på ett förnuftigt sätt kan helt enkelt vara räddningen i svåra situationer.

Snabblån direkt utbetalning – FAQ

Kan jag ansöka om snabblån med direkt utbetalning och få pengarna samma dag?

Ja, när du ansöker om snabblån med direkt utbetalning hos Profilkredit betalas pengarna vanligtvis ut till ditt bankkonto inom 15 minuter vid beviljad ansökan. Att göra en ansökan tar bara två minuter.

Kan jag ta snabblån med direkt utbetalning under helg?

Ja, du som låntagare kan ansöka om våra snabblån med direkt utbetalning dygnet runt alla dagar i veckan. Allt sker online och vi har korta handläggningstider och utbetalningstider.

Kan jag ta snabblån med direkt utbetalning trots betalningsanmärkningar hos Profilkredit?

Nej, ett att våra krav på låntagaren är ett hen inte har någon betalningsanmärkning.

Hur lång löptid har snabblån med direktutbetalning hos Profilkredit?

Som utgångspunkt delbetalar du lånet över 24 månader. Den som vill har alltid möjligheten att återbetala lånet när som helst. Du är alltså inte tvungen att delbetala i exakt 24 månader.

Profilkredit