Snabblån utan säkerhet

Hos Profilkredit kan du ta snabblån utan säkerhet med snabba ansökningstider och korta utbetalningstider!. Ett snabblån utan säkerhet innebär att lånet inte kräver någon säkerhet och att du som låntagare kan använda pengarna till precis vad du vill. Oavsett om du vill lösa en ekonomiskt svår situation eller ge dig själv lite extra lyx i vardagen kan ett snabblån utan säkerhet ett snabbt och smidigt alternativ. Ett lån utan säkerhet hos Profilkredit försämrar inte din kreditvärdighet.

Vad är ett snabblån utan säkerhet?

Alla former av snabblån är lån utan säkerhet. Ett snabblån utan säkerhet går oftast mycket snabbt att ansöka om online. Om din ansökan för ett snabblån utan säkerhet blir beviljad betalas pengarna ut direkt till ditt bankkonto inom ett par minuter. Ett lån utan säkerhet är helt enkelt ett lån som inte kräver någon säkerhet, vilket innebär att du kan använda pengarna till precis vad du vill. Ett lån med säkerhet innebär istället att långivaren kräver en säkerhet till att pengarna används för ett specifikt syfte. Det kan exempelvis handla om ett bolån eller billån där långivaren behöver vara säkra på att du som låntagare faktiskt använder pengarna till just detta. Att ansöka om ett lån med säkerhet innebär ofta en lång process med långivaren.

Vad kan jag använda pengarna till vid ett lån utan säkerhet?

Du som ansöker om ett lån utan säkerhet kan använda pengarna till precis vad du vill. När du ansöker om ett snabblån utan säkerhet hos Profilkredit frågar vi aldrig vad du ska använda pengarna till. De flesta får lönen i slutet av månaden. Men vem säger att man måste vänta hela månaden för att köpa det man vill ha? Tänk om du hittar något du verkligen vill köpa några dagar innan löning? Profilkredit vill hjälpa låntagare att snabbt och enkelt kunna låna pengar närsomhelst. Oavsett om du vill ge dig själv lite extra lyx i vardagen eller laga en trasig bil kommer vi att bevilja din ansökan, förutsatt att du uppfyller våra ansökningskrav. Vi vet att ett extra tillskott i kassan kan göra att man klarar sig bättre tills att lönen kommer.Profilkredit.se

Krav för snabblån utan säkerhet

Hos Profilkredit behöver du dock uppfylla vissa krav för att kunna ansöka om ett snabblån utan säkerhet. För att låna pengar hos Profilkredit behöver du uppfylla följande krav:

  • Du ska ha ett svenskt personnummer och vara folkbokförd i Sverige
  • Du ska ha en aktiv e-postadress
  • Du ska ha ett svenskt mobiltelefonnummer
  • Du ska ha en regelbunden inkomst
  • Du ska ha ett bankkonto
  • Du ska ha e-legitimation

Att ha ett svenskt personnummer och folkbokföringsadress är ett krav eftersom Profilkredit enbart lånar ut pengar till svenska privatpersoner. Vi kräver även att du har en aktiv e-postadress och ett svenskt mobiltelefonnummer eftersom själva låneansökan och all kontakt sker via dessa kanaler. Att du behöver en regelbunden inkomst är både en trygghet for Profilkredit och låntagaren. Vi vill inte att våra låntagare ska hamna i ekonomisk knipa vid utebliven återbetalning av lånet.

Snabblån utan säkerhet : Profilkredit räkneexempel

Hos Profilkredit kan du låna mellan 10 000 -50 000 kr. Den totala kostnaden för lånet baseras på hur mycket du lånar och hur snabbt lånet återbetalas. Ett räkneexempel på 30 000 kr ser ut som följande:

Lånebelopp: 30 000 kr

Låneperiod: 24 månader

Månadskostnad: 1. 888 kr

Att betala tillbaka: 45.312 kr

Nominell årsränta: 39 %

Effektiv ränta: 52.88 %

Snabblån utan säkerhet är går snabbt att ansöka och få utbetalt

Vår vision är att alla ska kunna låna pengar snabbt och enkelt dygnet runt. Hos Profilkredit går det därför mycket snabbt och enkelt att ansöka om ett snabblån utan säkerhet. Allt du behöver göra är att välja lånebelopp, fylla i låneansökan med dina upplysningar och skriva under med BankID. Så fort din ansökan har blivit godkänd får du pengarna utbetalda till ditt bankkonto. Allt detta tar bara ett par minuter. Många gånger kan du räkna med att få pengarna utbetalda inom 15 minuter.

låna pengar snabbt

Viktigt om snabblån utan säkerhet

Det är viktigt att du som låntagare är medveten om att ett snabblån utan säkerhet i regel har högre räntesatser än vanliga lån. Det är alltså viktigt att du som vill låna pengar använder snabblån på ett ansvarsfullt sätt. Innan du ansöker om ett snabblån utan säkerhet kan det vara bra att ha en tydlig återbetalningsplan. Den som inte återbetalar lånet i tid riskerar att få betalningsanmärkningar. Dessutom kan ett snabblån som inte återbetalas i tid bli dyrare än vad du hade tänkt dig. Profilkredit avråder personer att ta ett snabblån utan säkerhet för att återbetala ett annat lån. Den som vill låna pengar av Profilkredit bör alltid tänka igenom lånet och vara säker på att hela skulden kan återbetalas enligt överenskommelser i låneavtalet.

Sammanfattning om snabblån utan säkerhet

Profilkredit erbjuder snabblån utan säkerhet med snabba ansökningstider och korta utbetalningstider. Ett snabblån utan säkerhet innebär att du kan använda pengarna till vad du vill. Ett lån med säkerhet innebär istället att långivaren kräver en säkerhet om att låntagaren använder pengarna för ett specifikt syfte. Bolån och billån är exempel på lån med säkerhet.

Ett snabblån utan säkerhet kan vara ett bra alternativ om du exempelvis vill ge dig själv lite extra lyx i vardagen. Samtidigt kan ett snabblån vara räddningen när du hamnar i en ekonomiskt svår situation. Profilkredit har vissa krav för att du ska kunna låna pengar. Dessa krav kan du läsa mer om längre upp på sidan. Profilkredit erbjuder snabblån mellan 10 000 – 50 000 kr. Det finns dock vissa saker du behöver tänka på innan du bestämmer dig för att låna pengar. Bland annat har snabblån utan säkerhet oftast högre räntesatser än vanliga lån. Det är därför viktigt att använda dessa lån på ett ansvarsfullt sätt. Ett lån som inte återbetalas i tid kan även bli dyrare än vad som var tänkt. Dessutom riskerar den som inte återbetalar i tid att få betalningsanmärkningar.