viktigt lån

Vad kan du låna pengar till hos Profilkredit?

Hos Profilkredit finns det i princip inga gränser för vad du kan låna pengar till. Ifall din tvättmaskin har gått sönder, om du behöver lite extra pengar i slutet av månaden, eller om du vill överraska din partner med en spontan resa, kan du låna pengar hos Profilkredit. Det är väldigt enkelt att ta ett lån hos Profilkredit och du får svar direkt på din låneansökan. Det är snabbt och enkelt.

Så tar du ett lån:

  • Välj lånebelopp på startsidan hos Profilkredit.se.
  • Upprätta ett konto genom att skriva in dina personliga uppgifter.
  • Signera med ditt personliga BankID
  • Under tiden du sitter framför datorn, kontrollerar vi dina uppgifter och
    godkänner/avslår din låneansökan.
  • Efter att du har genomgått en kreditprövning, ska du gå in och godkänna
    ditt lån via ditt konto.

Få pengarna skickade direkt till ditt konto

Att ta ett lån är ett stort och viktigt beslut. Därför ska du för din egen skull, överväga om det är rätt lösning. Om du plötsligt har många utgifter, kan det vara nödvändigt att ta ett snabbt lån. Om du endast har vanliga utgifter, kan det vara smartast att vänta tills du har pengar på kontot. Man kan inte säga att det är ok att låna pengar till en tvättmaskin, för att den gamla gått i sönder, men samtidigt säga att det inte är ok att låna pengar för att åka på en resa med sin partner. Varje utgift behöver man utvärdera och överväga om den är värd att ta ett lån för.

Om du är osäker på om du ska ta ett lån eller inte, kan du alltid kontakta vår kundservice. Vi kan ge dig råd och vägledning för om du bör ta ett lån eller inte.
De kan berätta för dig exakt vad som kommer att kosta och vägleda dig igenom olika
möjligheter. Känner du dig säker på att ett privatlån är något för dig, kan du ansöka om ett lån
här.