viktigt lån

Vad kan du låna pengar till?

Hos Profilkredit finns det inga gränser vad du kan låna pengar till. Ifall din tvättmaskin har gått sönder, bilen inte startar, eller om du behöver extra pengar i slutet av månaden. Profilkredit erbjuder lån från 10.000kr upp till 50.000kr. Det går snabbt och är enkelt att ansöka om lån hos profilkredit.se

Så ansöker du om ett lån:

  • Välj ditt önskade lånebelopp på startsidan 
  • Skapa ett konto genom att skriva in dina personliga uppgifter.
  • Signera med ditt personliga BankID
  • Samtidigt som du sitter framför din mobiltelefon, dator eller surfplatta, kontrollerar vi dina uppgifter för sedan bevilja eller avslå din låneansökan.
  • Efter att du har genomgått en kreditprövning, går du in och godkänner ditt lån innan dina pengar blir utbetalda.  

Få pengar utbetalda direkt till ditt konto

Efter du har ansökt och fått ett beviljat lån, behöver du godkänna lånet med din BankID. Därefter behöver du att lämna dina kortuppgifter. Anledningen är att din månadsbetalning dras automatiskt från ditt kort varje månad. Det är som ett månadsabonnemang. Allt sker säkert, automatiskt, snabbt och enkelt.

Ditt beviljade lån blir utbetalt direkt till ditt bankkontot, dygnet runt, alla dagar i veckan. 

Stort och viktigt beslut att låna pengar

Att ta ett lån är ett stort och viktigt beslut. Därför ska du för din egen skull, överväga om det är rätt lösning för dig. Om du tar ett lån för anledningen att din månadsbudget inte räcker till, bör du tänka efter ordentligt. När du tar ett lån är det viktigt att du räknar ut att du vid ett senare tillfälle har råd att betala tillbaka lånet. Vi alla har varit med om en oförutsedd händelse, tvättmaskinen går sönder, eller att bilen inte startar. Varje utgift behöver man utvärdera och överväga om den är värd att ta ett lån för.

Om du är osäker på om du ska ta ett lån eller inte, kan du alltid kontakta vår kundservice. Vi kan ge dig råd och vägledning för om du bör ta ett lån eller inte.

Vi kan hjälpa dig att se på priskalkyler och vägleda dig genom igenom olika möjligheter. Om du känner att ett privatlån är rätt lösning för dig, kan du ansöka om ett lån här.

Nöjda kunder hos profilkredit?

Här här kan du läsa om våra kundomdömen.